На живо

7

Стартираха продажбите на билети за "Пазители на Галактиката Volume 3"

Приключението като за последно ни очаква само в кината от 5 май на 3D, IMAX 3D и 4DX

Публикувано на 19 Април 2023
Стартираха продажбите на билети за
Снимка: Форум Филм България

Готови ли сте? Наистина ли сте готови?! Време е да си сърбаме компилацията!

През изминалия празничен уикенд стартира продажбата на билети за "Пазители на Галактиката Volume 3".

Най-нетърпеливите фенове вече могат да гарантират мястото си сред първите, които ще се насладят на епичния и емоционален завършек на историята на най-колоритната и обичана група неудачници във филмовата вселена на Марвел.

В "Пазители на Галактиката Volume 3" нашите обичани герои изглеждат малко по-различно от обичайното. Звездният повелител Питър Куил все още оплаква смъртта на Гамора и появата на алтернативната ѝ версия допълнително го изкарва от равновесие. Когато от сенките изплува нов безскрупулен злодей, Куил трябва да направи всичко възможно да обедини екипа около себе си – както за да спаси Вселената от надвиснала угроза, така и да защити един от тях. Мисия, която, ако не бъде завършена успешно, може да доведе до края на Пазителите такива, каквито ги познаваме.

Като режисьор и сценарист на Пазители на Галактиката Volume 3 се завръща виртуозният майстор на жанра Джеймс Гън (Пазители на галактиката, Отрядът самоубийци), който обещава най-бомбастичното, забавно и емоционално приключение на Пазителите до момента. Приключение, което няма да остави безразличен нито един зрител пред големия екран този май.

Снимка: Форум Филм България

В главните роли са Крис Прат, Зоуи Салдана, Дейв Батиста, Карън Гилън, Пон Клементиф, Шон Гън, Брадли Купър, Вин Дизел, Чукуди Иуджи, Уил Полтър и Елизабет Дебики. Към актьорския състава се присъединява и номинираната за „Оскар“ българска актриса Мария Бакалова като един култовите образи в киновселената – Космо, съветско куче, изпратено в космоса през 60-те години, който сега е пазител на космическата станция Ноууеър.

Приключение като за последно ни очаква с "Пазители на Галактиката Volume 3" само в кината от 5 май на 3D, IMAX 3D и 4DX.

Ключови думи: