На живо

7

Pavell пусна трета песен в рамките на един месец

Скоро след премиерата на проекта „3 Поне“, с който отбеляза старта на соловата си кариера, музикалният продуцент, автор и изпълнител вдигна „завесата“ над още два сингъла – „Черна карта“ и „13“

Публикувано на 13 Май 2024
Pavell пусна трета песен в рамките на един месец
Снимка: Вирджиния Рекърдс

Pavell е набрал страхотна инерция и сякаш няма търпение да представи цялата музика, която е създал през последната година.

Скоро след премиерата на проекта „3 Поне“, с който отбеляза старта на соловата си кариера, музикалният продуцент, автор и изпълнител вдигна „завесата“ над още два сингъла – „Черна карта“ и „13“.

Снимка: Вирджиния Рекърдс

„13“ има своята аудио и видео премиера не случайно на 13 май. По музика, текст и аранжимент на самия Pavell, песента разкрива изпълнителя такъв, какъвто се вижда музикално днес.

Снимка: Вирджиния Рекърдс

Видеото е реализирано от Zerone Studio с режисьор Ивелин Томов и оператор Теодор Томов, а участие в него взима дългогодишната приятелка на Pavell и популярен модел – Кристина Нгуен.

Официалната премиера на „13“ е днес, 13 май, във всички дигитални платформи, българския радио и ТВ ефир и в YouTube канала на Pavell.

Ключови думи: