На живо

7

Pavell & Venci Venc’ се завърнаха с нов проект

„Ако ти липсвам“ излиза заедно със стилно музикално видео

Публикувано на 29 Януари 2023
Pavell & Venci Venc’ се завърнаха с нов проект
Снимка: Стоян Колев

Почти изчезнаха като дуо за цели две години и много хора побързаха да ги обявят за поредния разпаднал се творчески тандем.

През това време Венци стана баща за втори път, Павел изгради студио и излезе с няколко самостоятелни парчета, но и за двамата общата им работа и създаването на музика заедно продължи да бъде център.

И резултатите започнаха да се трупат – над 10 нови проекта, първият от които носи заглавието „Ако ти липсвам“ и има премиера точно днес.

„И двамата имахме нужда от творческа почивка за Pavell & Venci Venc’. Връщаме се с нови идеи, нова музика и големи… много големи планове“, споделят момчетата.

Музиката и аранжиментът на „Ако ти липсвам“ са на Павел, а текстът е със споделено авторство между двамата. Песента е смесица от романтичен модерен саунд и типичните за дуото честни рими.

„Ако ти липсвам“ излиза заедно със стилно музикално видео, режисирано от фотографското студио Albumite.bg и заснето Кристиан Русев и Иван Тодоров.

За него Pavell & Venci Venc’ получават специална подкрепа от български бранд за ъндърграунд луксозна мода. Именно моделите от капсулната колекция, създадена като официален мърчандайз за филмовата продукция DUNE, стават един от главните герои във визуализацията.

Снимка: Стоян Колев

След премиерата на „Ако ти липсвам“ Pavell & Venci Venc’ планират концерт в столичен клуб на 31 март. Тогава момчетата ще изпълнят всичките си хитове, както и част от новите парчета. Двамата ще излязат на сцената с банда, в която всички музиканти са дами – Рая Христова (клавишни), Ева Вергилова (китара) и Сара Чакърова (барабани).

Ключови думи: