На живо

7

Paulo Londra и Ed Sheeran с нов сингъл

Песента, продуцирана от Federico Vindver, заедно с нейния официален видеоклип, е налична във всички дигитални стрийминг платформи

Публикувано на 15 Август 2022
Paulo Londra и Ed Sheeran с нов сингъл
Снимка: Mark Surridge Courtesy: Warner Music Latina/ BUENA Productora

Глобалните суперзвезди Paulo Londra и Ed Sheeran обединяват сили за втори път в нов сингъл, озаглавен "Noche de Novela".

Песента, продуцирана от Federico Vindver, заедно с нейния официален видеоклип, е налична във всички дигитални стрийминг платформи.

„Noche de Novela“ пристига след поредица от издания на артиста от Кордоба, включително неговия дългоочакван регетон „Julieta“.

„Noche de Novela“ е поп парче, което хармонично съчетава несравнимите гласове и стилове на Paulo Londra и Ed Sheeran, подчертавайки гъвкавостта и на двамата артисти, докато пресичат границите по напълно безупречен и естествен начин.

Сингълът излиза у нас благодарение на Орфей Мюзик – изключителен лицензиант на Warner Music за България. 

Във видеото, заснето в Лондон и режисирано от Greg Davenport, виждаме приятелството между аржентинската и британската звезда, отразено в колоритните сцени, докато те вървят по улиците на Лондон.

„Какво да кажа, да записвам отново с Ed е привилегия, възхищавам му се много! По време на записа бях много развълнуван и благодарен. При всяка възможност се опитвам да му кажа колко много му се възхищавам. Имам чувството, че Бог постави Ed на пътя ми, за да науча много от него. Винаги съм харесвал неговите мелодии, думите и фразите му, той е изключителен професионалист и наистина е пример за подражание", каза Paulo Londra.

„Толкова съм щастлив, че си сътрудничим с Paulo по неговия проект. Комуникирахме през цялото време, докато той не можеше да издава музика и говорехме колко разочароващо е това, така че съм щастлив, че отново записваме заедно. Той просто е най-милото момче“, сподели Ed Sheeran. 

През последните месеци Paulo Londra превзе музикалната индустрия, издавайки хит след хит, като част от дългоочакваното му завръщане на музикалната сцена. Първият му сингъл от тази нова фаза – „Plan A“, счупи рекордите и зае второ място в глобалната класация на Spotify в рамките на часове след издаването му, превръщайки се в първата солова латино песен на аржентински изпълнител, достигнала второ място. Две седмици по-късно той издаде втория си сингъл, озаглавен "Chance", с който отново влезе в глобалната класация на Spotify и остана в топ тенденциите в YouTube.

Paulo отново превзе музикалната индустрия, издавайки "Nublado" и "Luces" едновременно, като изненада за своите фенове. Продължавайки в същия дух, Paulo издаде колаборацията със световноизвестния продуцент Timbaland, озаглавена "Toc Toc" – сингъл, последван от "Cansado" – песен, която прави в сътрудничество с Joaqo – негов приятел, с когото прави първите си стъпки във фристайл музиката.

Paulo Londra, който е считан за пионер на ърбан движението, идващо от Аржентина, продължава да бъде един от най-емблематичните представители на латино ърбан жанра. Днес, с нов екип за новия етап в кариерата си, Paulo Londra продължава да печели нови фенове в цял свят с Warner Music Latina и BUENA Productora.

Ключови думи: