На живо

7

Излезе първи трейлър на Патешки истории

Впускаме се в свят отвъд въображението със забележително пътешествие за себепознание

Публикувано на 27 Юли 2023
Излезе първи трейлър на Патешки истории
Снимка: Форум Филм България

През предстоящия празничен сезон Illumination, създателите на хитовите комедии Миньоните, Аз, проклетникът, Ела, изпей! и Сами вкъщи, ни канят да се впуснем във вълнуващото непознато с Патешки истории – оригинална, изключително забавна и изпълнена с много екшън анимация като никоя друга, в която група очарователни пернати откриват, че когато приключението зове, трябва да отговориш.

Патешки истории ни запознава със семейство Малард в момент, в който то се намира на сериозен кръстопът. Докато татко Мак е доволен, че семейството му винаги ще бъде в безопасност и ще плува необезпокоявано в тяхното езеро в Нова Англия, мама Пам е жадна за приключения и иска да покаже на децата им – тийнейджъра Дакс и дъщеричката Гуен – целия широк свят. След като семейство прелетни патици пристига в езерото им с вълнуващи разкази за далечни места, Пам убеждава Мак да се впуснат в семейно пътуване през Ню Йорк чак до тропическата Ямайка.

Когато патиците поемат на юг за зимата, внимателно замислените им планове бързо се объркват. Преживяването ще ги вдъхнови да разширят хоризонтите си, да създадат нови приятелства и да постигнат повече, отколкото някога са предполагали, че е възможно, като в същото време научават повече един за друг и преоткриват себе си.

В първия трейлър се запознаваме отблизо със симпатичните и чудати герои в анимацията и ставаме свидетели на бурните емоции, през които преминават.

Патешки истории е по сценарий на Майк Уайт, носител на награда „Еми“ за създаването на Белият лотос и сценарист на Рок училище, и е режисиран от Бенджамин Ренър (Ърнест и Селестин, Голямата лоша лисица и други истории). Продуцент е основателят и главен изпълнителен директор на Illumination Крис Меледандри.  

Преодоляваме страховете си и се отваряме към света и неговите възможности с Патешки истории от 22 декември само в кината.

Ключови думи: