На живо

7

Парк-театър "Борисова градина" кани почитателите на театъра на "Нашата голяма френска сватба"

Участвайте за една покана за двама за "Нашата голяма френска сватба" на 17.09. - 20:00 ч., като посетите страницата на играта в сайта на радио N-JOY и напишете в отговор заглавието. Наградата ще бъде изтеглена на 17 септември следобед

Публикувано на 16 Септември 2021
Парк-театър
Снимка: Парк-театър Борисова градина

Парк-театър "Борисова градина" - София кани почитателите на театъра на "Нашата голяма френска сватба" от Жан Жак Брикер и Морис Ласег. 

Дори хората с най-богато и необуздано въображение не могат да си представят невероятните сюжетни обрати, които очакват зрителите в тази съвременна, безкрайно забавна и очарователна френска комедия, в която нищо от личността на героите, не е такова, каквото изглежда и до последната изречена дума, не престава да изненадва. Депутат се опитва да вдигне рейтинга си с добре обмислен, донякъде абсурден ход, организирайки в един и същи ден сватбата на сина си и своята. Всичко щеше да е чудесно, ако не беше неочакваната поява на загадъчен полковник от американската армия. Критиката твърди, че Жан Жак Брикер и Морис Ласег са едни от най-успешните тандеми в новата френска драматургия. Пиесите им се играят при изключителен зрителски интерес и отдавна са напуснали пределите на Франция. Заслужава да се види, заради любовта, борбата за любов и последиците от нея.  

Режисьор: Асен Блатечки, художник: Антония Попова, преводач: Добринка Стефанова. Участват: Герасим Георгиев-Геро, Светлана Бонин, Евгени Будинов, Рада Кайрякова, Христо Бонин. 

Постановката "Нашата голяма френска сватба" се представя в Парк-театър "Борисова градина" с подкрепата на Столична община. Участвайте за една покана за двама за "Нашата голяма френска сватба" на 17.09. - 20:00 ч., като посетите страницата на играта в сайта на радио N-JOY и напишете в отговор заглавието. Наградата ще бъде изтеглена на 17 септември следобед.  

Ключови думи: