На живо

7

PARISI се завръщат с нов сингъл

„Believe In Yourself“ е написана като ода на хипнотичната с еуфорична денс музика, която подчертава тийнейджърските години на PARISI в техния най-смел и категоричен вид досега

Публикувано на 30 Ноември 2023
PARISI се завръщат с нов сингъл
Снимка: WMG

Уважаваното италианско продуцентско дуо PARISI, се завръща с новия сингъл, „Believe In Yourself“ – ярък, еуфоричен химн и вълнуваща денс музика. 

След издаването на хитовия сингъл "Tease" с британския рапър и вокалист Jelani Blackman, споделят дебютния сингъл с мрачно звучене "U Ok?" със сътрудничеството с Swedish House Mafia Steve Angello & Sebastian Ingrosso. „Believe In Yourself“ е още един завладяващ хит с типичното за PARISI звучене.

Написана и продуцирана в домашното им студио северно от Лондон, това е музика, която демонстрира дълбочината, детайлите, които са в основата на тяхната работа; от наситен, емоционален, с мощен звук, завладяващ клубен епос.

„Believe In Yourself“ е написана като ода на хипнотичната с еуфорична денс музика, която подчертава тийнейджърските години на PARISI в техния най-смел и категоричен вид досега.

„Когато погледнем назад към нашето пътуване, не можем да не си спомним онези несигурни моменти, по време на които имахме подкрепа от семейството и приятелите ни, които направиха нещата много по-лесни и ни накараха да „повярваме в себе си“, обясняват Marco & Jack of PARISI.

„Бихме ли били днес тук, без тази подкрепа и безусловна любов? Това е целта на този запис. Никога не подценявайте силата на простите жестове. Всеки има мечта, всеки води битка - никога не знаеш какво влияние могат да имат думите ти върху живота на някой друг".

Родени и израснали в Салерно, Италия, но сега базирани на север от Лондон, PARISI е дуо от братята Marco и Giampaolo (aka Jack), които са с поглед към бъдещето. Високотехнологични продуценти, мултиинструменталисти и автори на песни, вдъхновявани от Daft Punk до Brian Eno. Дуото също така поставя технологията в основата на продукцията си чрез своето послание с ROLI, тихо усвоявайки нови и неизследвани технологии до уникални и безпрецедентни нива. PARISI също така се гордее с обширен списък от авторски и продуцентски заслуги, работейки върху записи с всички - от приятел и сътрудник, като Fred again..., до Swedish House Mafia, Chris Lake, Elderbrook, Baauer и дебютиращите звезди, JOY (Anonymous).

Излязъл сега чрез FFRR/Major Recordings „Believe In Yourself“ е най-новият в поредица нови сингли на PARISI, който със сигурност ще ги определи като изпълнители за гледане през 2024 г.

Сингълът  „Believe In Yourself“ излиза у нас благодарение на Орфей Мюзик – изключителен лицензиант на Warner Music за България.

Ключови думи: