На живо

7

Отпразнувай първи юни с Инспектор N-JOY!

Радио N-JOY и bTV отбелязват годишнини с празнично шоу за Деня на детето в компанията на Прея, A.L.E.K.S., Кристияна Асенова и Toshey и Николаос Цитиридис

Публикувано на 28 Май 2021
7 снимки

Радио N-JOY и bTV ще отпразнуват Деня на детето с празнично шоу в Борисовата градина с участието на емблематични гласове и лица от телевизионния и радиоефир.

На 1-ви юни от 10:30 ч. заедно с празника на най-малките, една от най-големите музикални радиовериги в страна – радио N-JOY ще отпразнува своя 15-годишен юбилей в националния радиоефир, а bTV ще отбележи 21 години от създаването си.

Целодневната програма е с вход свободен и ще се проведе на най-новата открита сцена в столицата – Парк-театър „Борисова градина“, която се намира в непосредствена близост до езерото Ариана.

Много хитова музика и забавление очакват столичани и техните деца с песните на Прея, Кристияна Асенова и Toshey, младите звезди Йоана Сашова, A.L.E.K.S. и VICK, гласове, станали популярни от „Гласът на България“ по bTV, както и с незабравими изпълнения на финалисти от „България търси талант“. Водещ на празничния концерт ще бъде емблематичният Инспектор N-JOY, който ще пренесе доброто си настроение на сцената и ще гарантира много смях и забавление със своите ко-водещи от ефира на bTV – Александра Кръстева, Николаос Цитиридис и Борислав Лазаров. Специален гост в екоработилницата в програмата ще бъде и любимецът на всички малчугани – Зеленко – посланик на доброто и талисман на най-мащабната доброволческа инициатива у нас – „Да изчистим България заедно“.

Снимка: Радио N-JOY

 „Най-големият подарък за рождените дни на bTV и радио N-JOY е възможността да празнуваме с нашите зрители и слушатели. Тези, които са с нас и ни гласуват доверие вече 21 години в ТВ ефира, и слушателите, които превърнаха радио N-JOY в една от най-слушаните музикални станции през последните 15 години. Благодарим ви, че сте с нас!“, сподели по повод празника Мартин Швехлак, главен изпълнителен директор на bTV Media Group и управител на bTV Radio Group.

Празничното настроение и изненадите за най-малките ще продължат през целия ден с детските постановки на театър БХАЛГ - „Супер Марио“ и „Трите прасенца“, организирани с подкрепата на Столична община. Емоциите гарантирано ще достигнат своя връх с игрите по време на детската анимация с много забавления и награди от организаторите. Денят ще завърши с детски филм, отново с вход свободен.

Сцената на Парк-театър „Борисова градина“ разполага с покрив и 420 места при спазването на всички епидемиологични мерки.

Актуална информация за Детското празнично шоу можете да следите на страницата на събитието https://fb.me/e/T7VrBWK7

 

Детски празничен концерт с гласовете и талантите на радио N-JOY и bTV

1 юни, Парк-театър „Борисова градина“ (До езерото Ариана)

 

Програма:

10:00 – Настаняване

10:30 – Празничен концерт с гласовете и талантите на bTV и радио N-JOY

11:20 – Програма на театър БХАЛГ с подкрепата на Столична община

11:45 – 12:30  – Театрална постановка  „Супер Марио“

13:00-13:50 - Екоработилница на организация „За Земята“, със специален гост Зеленко

14:30 – 15:20 - Театрална постановка „Трите прасенца“

15:30 – 16:30 – Аниматорска програма с разнообразни игри и подаръци

17:00 – Прожекция на детски филм

Ключови думи: