На живо

7

Отправяме Молитва за дявола от 28 октомври

С участието на Вирджиния Медсън, Жаклин Байърс, Колин Салмън, Крисчън Наваро, Нилълъс Ралф, Бен Крос, Велизар Бинев, Койна Русева, Дебора Жечева

Публикувано на 26 Октомври 2022
Отправяме Молитва за дявола от 28 октомври
Снимка: Форум Филм България

В отговор на растящия брой демонични обсебвания, католическата църква отново отваря вратите на училищата си, за да обучава свещениците в ритуала на екзорсизма.

На това духовно бойно поле изгрява таланта на един нетипичен воин – младата монахиня, сестра Ан (Жаклин Байърс). Въпреки че на монахините им е забранено да извършват екзорсизъм, един професор (Колин Салмън) вижда таланта ѝ и се съгласява да я обучава.

Озовала се на своеобразната фронтова линия заедно със своя състудент отец Данте (Крисчън Наваро), сестра Ан се изправя в битка за душата на младо момиче, за което вярва, че е обладано от същия демон, който е тормозил и собствената ѝ майка, и скоро открива, че Дяволът я е отвел точно там, където той  желае… и има планове за нея.  

...........................................

Жанр: ужаси, трилър
С участието на: Вирджиния Медсън, Жаклин Байърс, Колин Салмън, Крисчън Наваро, Нилълъс Ралф, Бен Крос, Велизар Бинев, Койна Русева, Дебора Жечева
Режисьор: Даниел Стам
Сценарист: Робърт Запия, Ърл Ричи Джоунс, Тод Р. Джоунс
Продуценти: Пол Брукс, Тод Р. Джоунс, Ърл Ричи Джоунс, Джесика Маланапи

Отправяме Молитва за дявола от 28 октомври.

Ключови думи: