На живо

7

Отново на училище с радио N-JOY!

Поли Генова, Iskrata, Иван Радуловски и MONA и други ще посрещнат феновете си на сцената на Голямата поляна в Южния парк

Публикувано на 01 Септември 2022
Отново на училище с радио N-JOY!
Снимка: Радио N-JOY

На 17-ти септември N-JOY ще зарадва малки и големи със завръщането на традиционното за радиото събитие на открито „Отново на училище“.

Поли Генова, Iskrata, Иван Радуловски,  Симона Петрова – MONA и други ще посрещнат феновете си на сцената на Голямата поляна в Южния парк. Освен много музика и игри със страхотни награди, и тази година радиото поставя фокус върху безопасността на нашите деца и е организирало реална среща на феновете на радиото с патрулни полицаи и пожарникари.

Снимка: Поли Генова PR

В последните две години провеждането на „Отново на училище с радио N-JOY” бе възпрепятствано заради пандемията и сега се завръща с огромна доза добро настроение. От 2015 година насам радиото провежда ежегодно мащабното събитие, с което цели да даде възможност на феновете на хитовата музика да се срещат директно със своите любими изпълнители, да посрещнат новата учебна година с усмивки, игри и много награди. В рамките на три часа от 11:00 до 14:00 всички почитатели на хубавата музика ще се насладят на хитови парчета. Списъкът с изпълнителите расте постоянно и скоро ще бъдат обявени и останалите изпълнители.

Снимка: Иван Радуловски PR

И тази година радио N-JOY е организирало възможност за среща на живо с редица полицаи и пожарникари. Всеки желаещ ще може да се качи в истинска полицейска кола и да се снима с патрулен мотор със съдействието на полицаите от Главна дирекция „Национална полиция“. Цяла пожарна кола ще бъде на Голямата поляна в Южния парк, заедно с екип пожарникари от Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“, които ще научат малки и големи как се стреля по мишена с пожарникарски маркуч. Повлияни от зачестилите произшествия и инциденти, на място пожарникарите и полицаите ще отделят специално внимание, за да дадат на деца и родители ценни съвети за тяхната безопасност. 

Снимка: MONA PR

По време на събитието „Отново на училище с радио N-JOY” всички гости ще имат възможност да се включат в различни щафетни игри, стрелба с лък и предизвикателства за ловкост и бързина, състезавайки се за страхотни награди.

Снимка: Iskrata PR

Актуална информация за събитието можете да следните на сайта на радио N-JOY, както и на страницата на събитието „Отново на училище с радио N-JOY“

Ключови думи: