На живо

7

„Отново на училище“ на радио N-JOY ще се проведе на 17 септември в Южния парк

Събитието в подкрепа на младите музикални таланти ще зарадва гостите с много хитове, игри и добрия пример на кампанията „Да изчистим България заедно“

Публикувано на 08 Септември 2022
„Отново на училище“ на радио N-JOY ще се проведе на 17 септември в Южния парк
Снимка: Радио N-JOY

Радио N-JOY продължава да подкрепя младите музиканти на България със събитието си „Отново на училище“.

На 17 септември от 11 часа на сцената на Голямата поляна в Южния парк ще се качат нашумелите нови звезди и любимци на децата от всички възрасти - NICKA, чаровните “Бон-Бон”, лъчезарните Кристияна Асенов и Toshey, Иван Радуловски, Симона Петрова – MONA, и утвърдени български изпълнители като Поли Генова и Искрата.

Снимка: Цецо Мирчев

По време на събитието ще има и организирана акция на най-мащабната национална доброволческа кампания за почистване „Да изчистим България заедно“. Всеки гост на събитието ще може едновременно да изрази своята съпричастност за опазването на околната среда и да посрещне новата учебна година с хитова музика и игри с награди. Заедно кампанията „Да изчистим България заедно“ и събитието на радио N-JOY ще насочат вниманието към личната отговорност и принос в грижата за чистотата на планетата, бъдещето и възпитанието на децата.

Снимка: Бон Бон - личен архив

По време на събитието „Отново на училище с радио N-JOY” ще има различни щафетни игри и предизвикателства за ловкост и бързина, в които могат да се включат малки и големи. С участието си те ще могат да спечелят страхотни награди от радио N-JOY и неговите партньори Тандем, Florina, EMAG, Cash Credit.

Освен много музика и игри със страхотни награди, и тази година радиото поставя фокус върху безопасността на нашите деца и е организирало реална среща на феновете на радиото с патрулни полицаи и пожарникари. „Отново на училище с радио N-JOY” e напълно безплатно и ще очаква всички на 17-ти септември от 11 ч. на Голямата поляна в Южния парк.

Снимка: Ангел Захаринов

“Отново на училище” е поредното събитие, част от стратегията на радиото за дългогодишна безусловна подкрепа към развитието на музикалните таланти на България. От непрестанния интерес към новите изпълнители и редовните разговори с тях в ефира на радиоверигата, през кампании като „Зелената песен на България“, с която радиото инициира създаването на чисто нови песни на Графа, Михаела Филева, Били Хлапето, Криско, Der Hunds, Революция Z и Рут Колева през 2013-та година, до ежегодни събития като „Отново на училище“, радио N-JOY продължава да инвестира време и ресурси в подкрепата на музикалното бъдеще на страната.

Ключови думи: