На живо

7

Вижте новия трейлър на Аватар: Природата на водата

Тринадесет години след като мегахитът Аватар (2009) на Джеймс Камерън ни отведе на пътешествие в един от най-пълнокръвните и всепоглъщащи киносветове, създавани някога на екран, в навечерието на коледните празници ще се завърнем на невероятната Пандора с нетърпеливо очакваното продължение Аватар: Природата на водата

Публикувано на 03 Ноември 2022
Вижте новия трейлър на Аватар: Природата на водата
Снимка: Форум Филм България

На 16 декември ще открием, че всичко е свързано.

Тринадесет години след като мегахитът Аватар (2009) на Джеймс Камерън ни отведе на пътешествие в един от най-пълнокръвните и всепоглъщащи киносветове, създавани някога на екран, в навечерието на коледните празници ще се завърнем на невероятната Пандора с нетърпеливо очакваното продължение Аватар: Природата на водата.

Присъединяваме се към Джейк, Нейтири и семейството им, които, повече от десет години след събитията в първия филм, се изправят пред лицето на завръщаща се заплаха, която ги принуждава да напуснат дома си и да търсят помощта на други на‘ви племена.

Новият трейлър на Аватар: Природата на водата ни потапя в уникалната атмосфера на филма, разкривайки невиждани до този момент фантастични кътчета от извънземната луна, изобилстваща от свързани по между си невероятно красиви, но и опасни форми на живот. Трейлърът също така повдига завесата към трагедиите, които преживяват Джейк и Нейтири и битките, които са принудени да водят, за да останат живи и да запазят семейството си. Но най-вече ставаме свидетели на епичния размах на историята и спиращата дъха революционна визия на Джеймс Камерън, с които режисьорът дава твърда заявка за пореден път да преобърне представите ни за качествено и незабравимо киноизживяване.

Режисьор е Джеймс Камерън (Пришълците, Бездната, Терминатор 2, Титаник, Аватар), който е и сценарист заедно с дуото Рик Джафа и Амада Силвър (Зората на планетата на маймуните). В ролите са Зоуи Салдана, Сам Уортингтън, Сигорни Уивър, Стивън Ланг, Клиф Къртис, Джоел Дейвид Мур, К. К. Х. Паундър, Еди Фалко, Джемейн Клемент, Джовани Рибизи, Мишел Йео и Кейт Уинслет. Продуценти са Джеймс Камерън и Джон Ландау.

Снимка: Форум Филм България

Откриваме Аватар: Природата на водата от 16 декември само в кината на 3D, HFR 3D, IMAX 3D и 4DX, в дублирана и субтитрирана версия.

Ключови думи: