На живо

7

Освежи деня с различен вкус!

През последната седмица от N-JOY Summer запазваме най-доборото от сезона и му придаваме летен привкус с интересни коктейли

Публикувано на 11 Септември 2023
12 снимки

През последната седмица от N-JOY Summer запазваме най-доборото от сезона и му придаваме летен привкус с интересни коктейли дело на Мариета Иванова - управител барове.

Предложения за понеделник:

Детокс ацерола
50 гр. плод ацерола
50 гр. плод манго
80 гр. плод банан
200 мл. вода
мед

Коктейл Белчин гардън
30 мл. водка
40 мл. бахамски ликьор
15 мл. пюре от кокос
100 мл. сок от ананас

 

Предложения за вторник:

Sea Health Spirulina

1/2 ч.л. спирулина на прах
30 гр. авокадо
30 гр. плод зелена ябълка
20 гр. бейби спанак
30 гр. плод киви
150 мл. вода
мед

24 Carat Gold

50 мл. ликьор с ароматна смола от дървото мастиха
25 мл.пюре от японски цитросов плод юзу
25 мл. сок от лимон
25 мл. сок от грейпфрут
10 мл. захарен сироп

Предложения за сряда: 

Tropical Berry
80 гр. плод банан
50 гр. плод папая
50 гр. боровинки
15 мл. пюре от боровинки
20 мл. сок от лимон
200 мл. вода

Cucumber and Matcha Fizz

50 мл. джин
30 мл. сок от лимон
20 мл. сок от краставица
10 мл. сироп от чай Матча
60 мл. газирана вода

Предложения за четвъртък:  

Icy Passion Dream
50 гр. маракуя
80 гр. банан
50 гр. домашен сладолед ванилия
200 мл. прясно мляко
мед

Yuzo Sour
50 мл. водка
25 мл. пюре от юзу
25 мл. лимон
25 мл. сок от грейпфрут
10 мл. захарен сироп

Предложения за петък:  

Strawberry Slushi
50 гр. ягоди
30 мл. пюре от ягоди
20 мл. захарен сироп
20 мл. сок от лимон

Ladies Pink
50 мл. розов джин
15 мл. сироп червен портокал
10 мл. сироп бадем
20 мл. сок от лимон
15 мл. бял вермут
60 мл. газирана вода

Добрите напитки се съчетават добре и с добра храна, за която шеф Ивайло Димитров и неговите колеги ще се погрижат. 

Ако искате и вие да опитате авторските рецепти, не пропускайте да участвате в N-JOY Summer във Facebook страницата на радио N-JOY и може да сте следващите гости на баровете и ресторантите в Белчин Гардън.  

Ключови думи: