На живо

7

Остава тръгва на турне

То започва на 1 юли в Летния театър - Бургас, следват Лятно кино Орфей – Пловдив и Летен театър – Русе, съответно на 16 и 17 септември

Публикувано на 22 Май 2023
Остава тръгва на турне
Снимка: Monte Music

Група Остава обяви три дати от турнето си, което започва на 1 юли в Летния театър - Бургас, следват Лятно кино Орфей – Пловдив и Летен театър – Русе, съответно на 16 и 17 септември.

След препълнения и супер успешен юбилеен концерт на „Остава“ на голямата сцена на Зала 1 на НДК миналата есен, музикантите ни ще пренесат рокендрола и емоциите на откритите сцени в цялата страна.

Снимка: Monte Music

Автентична, искрена и докосваща е музиката на бандата, което в съчетание със характерния глас на вокалиста Свилен Ноев, й гарантира водеща роля в музикалния живот в страната. Остава е единствената българска група, повлияна при създаването си от британския индирок, която в продължение на повече от 30 години не си дава почивка и продължава да създава музика.
В сетлиста на концертите това лято са включени задължителните "Шоколад", "Океан", "Мъничко човече" ,“Бесен“ "Внимание" и други емблематичните хитове, създавени от „Остава“ през годините. Свежа глътка въздух идва от албума „Кислород“, който излезе миналата година и включва само безусловни хитове като „Сателит“, „Мама“, „Помощ“, „Саботаж“ и „Клише“.

Билетите за турнето на Остава вече са в продажба в мрежата на Еventim, където съвсем скоро ще са налични пропуски за клубните им концерти във Варна – 4 август и София – 30 август.

Ключови думи: