На живо

7

Остава ще отпразнуват 29 години на музикалната сцена

В двучасовия сет лист на бандата, освен големите им хитове, момчетата ще включат и няколко нови песни от предстоящия си нов студиен албум, който записват в момента и се очаква да излезе през идната пролет

Публикувано на 25 Август 2021
Остава ще отпразнуват 29 години на музикалната сцена
Снимка: PR Остава

На втори септември, една от емблематичните българските банди Остава ще отпразнуват 29 години на музикалната сцена, с ежегодния си голям концерт в столичен клуб, в Борисовата градина.

В двучасовия сет лист на бандата, освен големите им хитове, момчетата ще включат и няколко нови песни от предстоящия си нов студиен албум, който записват в момента и се очаква да излезе през идната пролет.

Тази година Остава поканиха A.L.E.K.S. от последния сезон на „Гласът на България“ и младата и талантлива Vianne, за да подгреят публиката преди тях. Не за първи път групата подава ръка и подкрепя по-млади и ново изгряващи артисти, като споделя сцената си с тях и ги представя пред публиката си.
A.L.E.K.S. ще представи авторската музика от дебютния си албум "Late Night Thoughts", който е наситен с любовта на младия певец към различни стилове, които умело е съчетал в проекта си – соул, р‘н‘б и поп.
Vianne e съвсем нов артист за родната публика. 17-годишната българка е родена в САЩ, учи в British and Irish Modern Music Institute, където са завършили много от популярните поп звезди и вече има 4 авторски песни. В момента работи по дебютното си EP и снима клипове към два от синглите си.
По време на събитието, феновете ще имат възможност да закупят книгата „Остава/думите“ с всички текстове на групата в поетичен формат, също така могат да се сдобият с тениски на Остава, в два чисто нови дизайна.

Билети за концерта на цена от 25 лв., могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim и партньорските каси. Цената в деня и на място цената ще бъде 30 лв. 

Ключови думи: