10:30 | 14:45
На живо

Приятно разсеяни с Деси
7

Още талантливи артисти се присъединяват към "Отново на училище с радио N-JOY"

Освен Бон-Бон, Поли Генова, Iskrata, Симона Петрова – MONA, Иван Радуловски, NICKA, Кристиана Асенова и Toshey, на сцената ще излязат също Вили Стоянов и младежка формация към ОДК Велинград

Публикувано на 15 Септември 2022
Още талантливи артисти се присъединяват към
Снимка: Радио N-JOY

Тромбонистът Вили Стоянов се включва в "Отново на училище с радио N-JOY" в ролята си на диригент на младежка музикална формация към ЦПЛР ОДК Велинград.

Снимка: Vili Soyanov

С тази група участниците в програмата на събитието надхвърлят 60 човека, заедно с формация Бон-Бон, Поли Генова, Iskrata, Симона Петрова – MONA, Иван Радуловски, NICKA, Кристиана Асенова и Toshey.

Снимка: Бон-Бон

Всички те ще очакват столичани и гостите на София тази събота (17.09) на Голямата поляна в Южния парк, за да отпразнуват началото на новата учебна година с концерт, много игри, среща с пожарникари и полицаи и с томбола за чисто ново колело, Drag Hardy Junior с 24-инчови гуми. Водещи на събитието ще са емблематичният Инспектор N-JOY и слънчевата водеща на радиото Доменика Димитрова.

И тази година радио N-JOY дава възможност на малки и големи да се срещнат със своите музикални идоли и професионални герои – пожарникари и полицаи, от 11 до 14 ч. в столичния парк. Повлияни от зачестилите произшествия и инциденти, на мястото на събитието представители на Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ и Главна дирекция „Национална полиция“ ще отделят специално внимание, за да дадат на деца и родители ценни съвети за тяхната безопасност. За да бъде празникът пълен, всички те ще имат възможност да се качат на полицейски мотор, да стрелят с пожарникарски маркуч по мишена и да пуснат сирената в патрулен автомобил.

„Отново на училище с радио N-JOY” идва с много различни щафетни игри и предизвикателства за ловкост и бързина, в които могат да се включат малки и големи. С участието си те ще могат да спечелят страхотни награди от радио N-JOY и неговите партньори Тандем, Florina, EMAG, Cash Credit, както и да участват в томболата за голямата награда oт DragZone.

На място в Южния парк ще има и организирана акция на най-мащабната национална доброволческа кампания за почистване „Да изчистим България заедно“. Инициативата на bTV Media Group и събитието на радио N-JOY ще насочат вниманието към личната отговорност и принос в грижата за чистотата на планетата, бъдещето и възпитанието на децата. 

Ключови думи: