На живо

7

Орлин Горанов и Орлин Павлов започват отначало

Публикувано на 07 Февруари 2022
Орлин Горанов и Орлин Павлов започват отначало
Снимка: Орлин Павлов PR

Орлин Горанов и Орлин Павлов, едни от най-популярните и обичани артисти на българската музикална сцена се събират за първи път, за да поднесат с нов прочит любимата и отдавна позната „Да започнем отначало". Парчето записват по покана на Ники Илиев специално за продължението на най-гледания български филм на 2019-та - „Завръщане".

Песента в изпълнение от Орлин и Орлин е записана по оригиналния текст на Михаил Белчев и музиката на Александър Бръзицов, но с модерния и дори още по-завладяващ аранжимент на Иван Тишев.

В емоционален пост в социалните мрежи Орлин Павлов споделя, че този дует за него е сбъдната отдавнашна и дълго чакана мечта.

Видеото към песента, режисирано от Ники Илиев и заснето от оператора Симеон Кермекчиев, излезе на 4-ти февруари, а зрителите ще могат да видят и кадри от дългоочаквания „Завръщане 2".

Филмът, който е втори съвместен проект на Ники Илиев и Башар Рахал, тръгва по кината в цялата страна на 14-ти февруари с премиера в Пловдив, където са заснети и части от лентата, в която вземат участие Александър Кадиев, Ники Илиев, Башар Рахал, Бойко Кръстанов, Орлин Павлов, Китодар Тодоров, Евелин Костова, Диляна Попова, Искра Донова, Райна Караянева, Йоана Темелкова и други.

Ключови думи: