На живо

7

Oliver Nelson, Milkwish и Syon представиха съвместен сингъл

Публикувано на 16 Юни 2021
Oliver Nelson, Milkwish и Syon представиха съвместен сингъл
Снимка: Орфей Мюзик / Warner Music

Oliver Nelson, един от най-талантливите шведски електронни артисти, се обедини с полския продуцент Milkwish в свежия нов сингъл “Miss Me Much”.

На този летен хит се вдъхва живот с впечатляващия вокален диапазон на мистериозния вокалист Syon, с текст, който ще се забие в главата ви още с първото слушане.

С милиони стриймове на свое име, изпълнявайки за влиятелни лейбъли и високопрофилни фестивални появи по света, това младо и надарено трио показва с “Miss Me Much“, че никога не е било в по-добра форма.

Oliver Nelson за първи път избухва на сцената със серии от престижни диско ремикси преди Polydor да издадат дебютния му сингъл “Found Your Love“ през 2016 г.

Сега, с над 300 глобални стрийма на свое име, Oliver Nelson е ума зад големи ремикси за NEIKED, Ella Henderson и Kesha, а заразителният му поп ремикс на The Wombats “Greek Tragedy” неочаквано се разпространи вирусно в TikTok през 2021, където е използван в над  430,000 видеа.

Nelson е професионалист в студиото, с явен принос в колаборации с Kygo в ‘Riding Shotgun’ (Sony) и в големи хаус продукции за лейбъла, който го откри,Perfect Havoc, включително открояващите се парчета ‘Is It Real?’ и ‘Something ‘Bout The Music’.

Винаги тествайки границите си с експерименти, миналата година Nelson започна електро поп групата Moodshift, успоредно с печелилия награди Grammy  Lucas Nord и вокалиста, flyckt,като продължава да бъде търсен за ремикси, а този месец предстои голяма официална преработка за Donna Summer.

Към Nelson в "Miss Me Much" се присъединява артист, който трябва да е в радара на всички. Идвайки от Шсечин, Полша, Milkwish е основател на звукозаписния лейбъл Randewu с дългогодишния приятел, DJ Miqro.

От изпълнения като DJ в най-горещите клубове и фестивали на Полша, Milkwish стана известен с латино вдъхновения трак  ‘Saint Trumpet’ на Tiger Records,който влезе в класациите на Beatport и Traxsource, преди да се стигне до подписване с Armada, Anjunabeats и Colorize.

Последваха колаборации с някои от най-утвърдените имена в хаус музиката: американския придуцент и изпълнител Ron Carroll; печелилата награди платинена банда Sugarstarr;звездата в хаус музиката Tom Novy; и американския продуцент Mahalo в Perfect Havoc, където сингълът им ‘Social Experiment’ получи подкрепа от Idris Elba и Sister Bliss.

Завършек на звездната редица на ‘Miss Me Much’ е изпълнителят-автор на песни Syon.Въпреки, че не се знае много за живота и произхода на този артист, е известно, че той има изключителен усет за докосващи парчета.От модерно R&B и EDM, до чувствени госпъл балади и акустичен поп, Syon притежава емоционално отличаващ се тон.Присъствайки в редица лейбъли и топ редици в Monstercat, Perfect Havoc и Armada с ELEVNS, KUURO, и най-наскоро с Kisch в ‘Magic’, слушан 3 милиона пъти чрез Selected,вокалите на Syon оставят следа, едновременно поразителна и уникална.

Nelson и Milkwish създадоха съвременно звучащ трак с ‘Miss Me Much’, който е толкова подходящ за дансинга, колкото и за класациите. Ако събитията на открито се случат тази година, ослушвайте се за когато ‘Miss Me Much’ започне да звучи пред скачащите тълпи по фестивалните полета.

Сингълът у нас можете да слушате чрез Орфей Мюзик/Atlantic/Perfect Havoc ТУК.  

Ключови думи: