На живо

7

Oliver Heldens, R3HAB и Gabry Ponte ремиксират хит на David Guetta и Bebe Rexha

Публикувано на 01 Ноември 2022
Oliver Heldens, R3HAB и Gabry Ponte ремиксират хит на David Guetta и Bebe Rexha
Снимка: Орфей Мюзик

Някои от най-големите имена в денс музиката допринесоха за създаването на втория пакет с ремикси на хита #1 на David Guetta и Bebe Rexha – „I’m Good (Blue)“, който излиза у нас благодарение на Орфей Мюзик – изключителен лицензиант на Warner Music за България.

Изданието от шест песни включва ремикси от денс титаните Oliver Heldens и R3HAB, италианския артист Gabry Ponte, HEADER от Spinnin’ Records, сътрудника на Guetta – Ralph Wegner и „Waterfalled” версия на оригинала. То следва скорошната колекция от ремикси на звезди като Tiësto, Cedric Gervais, Brooks и DJs From Mars.

Оригиналът, който се превърна в глобален хит, достигна #1 в британската класация за сингли, #2 в Global Spotify, #1 в Spotify UK, #1 в Apple UK, #1 в Amazon Music UK, #2 в UK Shazam, #3 в Global Shazam , както и #1 в 15 територии, включително Австралия, Дания, Швейцария, Норвегия и Финландия. С общо 400 милиона глобални стриймвания до момента, парчето също така има над 250 000 създадени видеа в TikTok.

Снимка: Орфей Мюзик

Guetta стана четвъртият най-стриймван изпълнител в Spotify в световен мащаб, с над 35 милиарда глобални стриймвания и над 50 милиона продадени записа в цял свят. Той е избиран за най-добрия диджей в света в анкетата на DJ Mag Top 100 и е един от най-успешните стриймвани артисти, достигайки челни позиции в класациите на I-Tunes в над 113 държави и събирайки над 24 милиона последователи в Spotify .

Продължавайки огромните успехи от лятото, той е кандидат за 2 номинации за наградите на MTV EMA (Best Collaboration за "I’m Good (Blue)’" с Bebe Rexha и Best Electronic), 7 номинации на наградите NRJ Awards (International Song, International Male Artist, International Collaboration, DJ of the Year, Cover/Adaptation, International Video), както и 6 номинации за наградите Los40 Awards в международна категория (Best Artist or Group, Best Song, Best Video Clip, Best Collaboration и Best Dance Artist or Producer).

Guetta е единственият диджей, който има два редовни ангажимента в Ибиса през този сезон, а легендарното му парти „F*** Me I’m Famous“ в „Ushuaïa“ включваше специални гост-изпълнители като Ed Sheeran. Заключителното парти беше предавано на живо в TikTok, събирайки над 600 000 зрители и превръщайки се в най-гледаното видео на диджей на живо в TikTok. Шоуто „Future Rave“ с MORTEN в „Hï“ приключи с огромно заключително парти с участието на ARTBAT, Morten, Arielle Free, Idris Elba, Bjones, Guy Williams, Lulah и Demi.

ЗА DAVID GUETTA:

Диджей, продуцент и артист, David Guetta е музикален пионер и международна икона. В момента той е четвъртият най-стриймван изпълнител в Spotify в световен мащаб. Носител на две награди „Grammy“, 10 номинации за „Grammy“, със 7 сингъла номер 1 в Обединеното кралство, над 35 милиарда глобални стриймвания, 50 милиона продадени записа в цял свят и 24 милиона последователи в Spotify, миналата година той беше избран за най-добрия диджей в света в анкетата на DJ Mag „Top 100“ за трети път и спечели наградата за най-добър изпълнител на „MTV Europe Music Awards”.

Поддържайки епично ниво на качество за своите стрийминги на живо по време на пандемията и локдауна, той беше домакин на емблематичната си серия „United At Home“, редица незабравими концерти от парижкия музей Лувър, „Burj Khalifa“ в Дубай, „Icon Brickell“ в Маями и на върха на „Rockefeller Center“, събирайки дарения от 2 милиона долара за множество благотворителни организации. След като най-после отвориха клубовете и фестивалите, Guetta изнесе изключителен сет на „Ultra Music Festival“ в Маями и има редовен ангажимент в „Encore Beach Club„ в Лас Вегас. През последните няколко месеца той се появи на някои от най-големите световни фестивали и събития, а в Ибиса е единственият диджей на острова, който има два редовни ангажимента всяка седмица – в петък в „Hï Ibiza“ с „Future Rave“ и в понеделник в „Ushuaïa“ с легендарното му парти „F*** ME I’M FAMOUS. Той ще завърши годината, пътувайки из Латинска Америка и ще свири в Перу на грандиозно новогодишно събитие.

Досега през 2022 г. той е издал различни колаборации, включително модерната му денс преработка на „Satisfaction“ с Benny Benassi и комерсиалния хит „Don’t You Worry“ с Black Eyed Peas и Shakira. За да завърши едно впечатляващо лято, той издаде разбиващото дансингите парче „Family Affair (Dance For Me)“ и изключителния поп химн „Crazy What Love Can Do“ с Becky Hill и Ella Henderson, изкачил се до Топ 5 в британските класации.

Майстор-творец в различни жанрове, Guetta се развива все по-повече със своя ъндърграунд фокусиран проект „Future Rave“ заедно с Morten. Феновете с нетърпение очакват предстоящото EP на дуото – „Future Rave“, което излиза на 4-ти ноември 2022 г. след водещия сингъл „Element“. Освен това той се върна към своя безкомпромисен псевдоним Jack Back за парчето „Feeling“, а за да отпразнува 10-годишнината от колосалната колаборация със Sia – „Titanium“, Guetta пусна нови ремикси на парчето, включително умопомрачителна Future Rave версия.

С над 35 милиарда глобални стриймвания, 50 милиона продадени записи в цял свят и две награди Grammy, David Guetta демонстрира за пореден път защо е най-цененият от нашето поколение изпълнител на електронна музика. 

Ключови думи: