На живо

7

Ofenbach и Ella Henderson обединиха усилия за нов сингъл

César de Rummel & Dorian Lauduique и англичанката пуснаха парчето "Hurricane"

Публикувано на 17 Септември 2021
Ofenbach и Ella Henderson обединиха усилия за нов сингъл
Снимка: Орфей Мюзик / Warner Music

Парижкото продуцентско дуо Ofenbach обедини сили с оглавяващата класациите Ella Henderson за колаборативния им сингъл "Hurricane".

Точно когато си помислихте, че лятото си е отишло, "Hurricane’" пробива като неуспорим хит, за да предизвика буря на дансингите и в парти плейлистите. Тракът, който съдържа безпогрешните вокали на Ella Henderson, носи всички белези на истинска Ofenbach класика, като  цялото трио създава еуфорично денс-поп съвършенство.  

Все още в началото на 20-те си години, Ofenbach са сериозна част от глобалния денс тренд със звучене, което попива влияния от рок, поп и фолк музиката. Съставено от стилните парижки фигури César de Rummel & Dorian Lauduique, след повече от шест години заедно и стабилна редица от открояващи се издания, дуото стигна до ново ниво в кариерата си.  

Снимка: Орфей Мюзик / Warner Music

Ofenbach обясняват: “Ние обожаваме гласа на Ella и се вълнуваме, че най-накрая успяхме да работим с нея, имайки предвид, че сме й фенове от много отдавна. Вокалите й са перфектни за "Hurricane"и нямаме търпение да представим тази песен на света заедно“.

За толкова кратко време Ofenbach се превърнаха в най-стриймваното френско дуо в света, събирайки впечатляващите 2 милиарда стрийма до момента. "Hurricane" следва предишните хитове ‘Wasted Love’, ‘Heads Shoulders Knees & Toes’ и ще бъде един от открояващите се моменти в поп музиката за годината.  

С не малко колаборации, Ella е развълнувана да се присъедини към Ofenbach за това завладяващо клубовете издание и казва: “Толкова се вълнувам – направихме химн за края на лятото! Работата с Ofenbach бе толкова забавна...те са супер талантливи и е удоволствие да си сътрудничим по този запис!“.  

Ofenbach ще направят невероятните си концерти на живо на сцената на пролет 2022 с турне в Европа и Обединеното кралство.  

За Ella Henderson:

През последните девет години Ella се изкачи до мултиплатинен артист, 2 пъти номинирана за награди BRIT, приземявайки се на No. 1 с дебютен албум (‘Chapter One’) и с над милиарди слушания. И всичко това до 25-годишна възраст. Сега, подписала с лейбъла на  Rudimental, Major Toms, тя продължава да е един от най-търсените автори и вокалисти в Обединеното Кралство. Само през миналата година платинено сертифицираната колаборация с Jax Jones, ‘This Is Real’, се превърна в една от най-слушаните песни за 2020, като тя написа и номинираният за награди Brit топ 3 хит на Nathan Dawe, ‘Lighter’, и пусна сингли, съвместно писани с Julia Michaels, Justin Tranter и MNEK.  

През февруари Ella пусна "Let’s Go Home Together" с Tom Grennan. Следвайки спиращи дъха изпълнения в The Graham Norton Show и The One Show, сингълът се изстреля директно до No. 1 в iTunes, заклейми топ позицията в The Big Top 40 и стана седмия британски топ 10 трак на  Ella. Наскоро тя се присъедини към The KSI Show успоредно с AJ Tracey, Yungblud и колегата от лейбъла си, Anne-Marie.

Сингълът "Hurricane" у нас може да слушате чрез Орфей Мюзик / Warner Music France ТУК

Ключови думи: