На живо

7

Ofenbach се завръща с нов сингъл

С над 4 милиарда стриймвания в кариерата си, поредица от глобални хитове ("Overdrive", "Wasted Love", "Head Shoulder Knees & Toes", "Be Mine") и сертификати в цяла Европа, бандата представя “feelings don't lie”

Публикувано на 29 Май 2024
Ofenbach се завръща с нов сингъл
Снимка: Орфей Мюзик

Ofenbach, най-слушаната френска група в света, се завръща с новия сингъл.

С над 4 милиарда стриймвания в кариерата си, поредица от глобални хитове ("Overdrive", "Wasted Love", "Head Shoulder Knees & Toes", "Be Mine") и сертификати в цяла Европа, бандата представя “feelings don't lie”.  

От началото на кариерата си Ofenbach са създали невероятна поредица от хитове, превръщайки се в един от най-големите музикални експорти на Франция. В началото на 2024 г. César и Dorian прекараха цели 3 месеца в Лос Анджелис, работейки с невероятни артисти (автори на песни, продуценти...) и откриха новото си звучене. Идва нова ера: вече завладели Европа, Ofenbach са готови да достигнат до нова публика и да превземат света.

“Докато се впускаме в това пътуване, нашата отдаденост към феновете ни остава непоклатима. Вълнуваме се да ви вземем с нас, докато изследваме нови хоризонти, разширявайки границите на нашата креативност”.

Снимка: Орфей Мюзик

Парчето е с участието на Salem Ilese – американска певица и автор на песни, най-известна със своите хит сингли „Mad at Disney“ и „PS5“. Тя също така е съавтор на песни за изпълнители като Bella Poarch и Demi Lovato.

“feelings don't lie” излиза у нас благодарение на Орфей Мюзик – изключителен лицензиант на Warner Music за България. 

 

Ключови думи:
@