На живо

7

Ofenbach с нов сингъл

Парчето е озаглавено „4U" и излезе в края на април

Публикувано на 29 Април 2022
Ofenbach с нов сингъл
Снимка: Орфей Мюзик / Warner Music

Ofenbach издадоха нов сингъл. 

Парчето е озаглавено  „4U" и излезе в края на април. 

Парижкият дует Ofenbach до голяма степен е част от световната денс cross over тенденция със звук, който получава допълнително влияние от рок, поп и фолк. Дуетът се състои от парижките продуценти César de Rummel и Dorian Lauduique, след повече от 6 години заедно и постоянна поредица от изключителни сингли, те достигат ново ниво в кариерата си.  

Със силно въздействие от самото начало, особено едно от най-големите им стриймвани парчета, „Be Mine" от 2016 г., което оглави световните класации (Top 10 European Airplay). През 2017 г. те продължават да работят с автора на песни Nick Waterhouse за изящното ретро парче „KATCHI", стигнало на 6-то място в Европа по излъчване и най-шазамваното денс парче в света за три месеца, скоро следват едноименно EP, включващо оригиналните си хитове заедно с колаборации с Portugal. The Man и The Bamboos и още един оригинален сингъл „Rock It"!  

Славата им не спира дотук, нови рекорди бяха счупени с издаването на „Head Shoulders Knees & Toes" (Top 50 Spotify Global , Топ 10 European Airplay), „Wasted Love" (Top 100 Spotify Global, Top 10 European Airplay), и „Hurricane" - една вълнуваща колаборация с английската поп суперзвезда Ела Хендерсън (Top 15 European Airplay).  

Само за няколко години Ofenbach достигат повече от 2 милиарда стрийма на каталога си до момента, 11 милиона слушатели месечно в Spotify, повече от 460 милиона гледания в YouTube...  

За френското дуо издигането им на международната световна сцена има все по-голямо значение. Не само за тях, но и за техните връстници, тяхната страна и електро звуците, с които са израснали. Успех в Германия, Белгия, Италия, Холандия, Австрия, Русия, Сърбия, България... скорошен ремикс за суперзвездите Coldplay и Selena Gomez („Let Somebody Go"), но все пак César и Dorian все още стъпват здраво на земята. Първият е класически пианист, барабанист в свободното си време; а вторият е певец и китарист. И двамата са от Париж, живеят само на 100 метра един от друг и се познават от най-ранните си детски години. „Фактът, че можем да направим това заедно, е най-удивителното нещо", казва Сезар. Дориан добавя: „Споделяме всичко в живота си и е страхотно преживяване да бъдеш с някой, който те разбира. Повечето диджеи нямат това".  

След тяхната поредица от глобални хитове, новият сингъл „4U" излиза в България от Орфей Мюзик/Warner Music и ще бъде подкрепен от международно лятно турне с повече от 40 дати.

Ключови думи:
@