На живо

7

Орлин Павлов представи ново видео

Клипът на песента „Див Рай“ направи премиерата си на 17 септември

Публикувано на 17 Септември 2021
Орлин Павлов представи ново видео

Орлин Павлов пуска нова песен и видео на 17 септември.  

Освен кадифеният глас на българската музика, през последните години Орлин Павлов се утвърди и като супер успешен актьор. Актуалното му участие в една от главните роли в телевизионен сериал съвсем не е случайно. Именно телевизионната поредица се превръща във вдъхновение за новата му песен, чийто текст е дело на един от най-интересните родни автори Росен Кукошаров.

Музиката на „Див Рай“ пък е създадена от чуждестранен инди екип, част от който са финалистът от седмия сезон на American Idol - David Hernandez, шесткратният носител на награди Emmy -  Edward Wohl и талантливият продуцент Daniel Braunstein.   

Режисьор на видеоклипа е Виктор Чучков, оператор – Борис Славков. Проектът е реализиран под ръководството на Александър Христов. В ролята на „истинската“ любов на Орлин влиза модела и актрисата Карина Неделчева. Клипът е заснет на три локации в продължение на 22 часа.  В него изпълнителят преминава през множество препятствия, за да бъде с любимата си.   

Официалната премиера на “Див Рай” е на 17.09., в 18:00 ч. в радио и телевизионния ефир, както и в YouTube и Vbox7 каналите на “Вирджиния Рекърдс“ и всички стрийминг платформи – Spotify, Deezer, Apple Music, Tidal и др.

Ключови думи: