На живо

7

Ново видео от Harry Styles ни изстрелва в Космоса

Клипът пристига едва дни след като чаровният певец обяви, че „Satellite“ ще бъде четвъртият сингъл от супер успешния му албум Harry’s House

Публикувано на 04 Май 2023
Ново видео от Harry Styles ни изстрелва в Космоса
Снимка: Sony Music/Вирджиния рекърдс

Щурата, неподправено истинската и любимата на феновете суперзвезда Harry Styles представя трогателното видео към парчето „Satellite”.

Клипът пристига едва дни след като чаровният певец обяви, че „Satellite“ ще бъде четвъртият сингъл от супер успешния му албум Harry’s House, който ще бъде удостоен с официално музикално видео, заедно с „Late Night Talking“, „Music For a Sushi Restaurant“ и оглавяващият класацията „As It Was“, който беше #1 в класацията Billboard Hot 100 в продължение на цели 15 седмици!

Режисиран от любимия сътрудник на Styles за музикални видеоклипове, Aube Perrie, проектът следва перспективата на робот, подобен на Wall-E, който работи като автоматична прахосмукачка зад кулисите на един от концертите на музиканта. Виждаме го да почиства подовете на зелена стая, докато изпълнителят излиза да пее на сцената. В търсене на приключения, малкият робот напуска арената и започва да изследва света, като в края на видеото отново се събира с Harry, за да гледат звездите заедно.

Изпълнителят на „Watermelon Sugar“ в момента се подготвя за европейската част от си турнето си Love on Tour, което продължава от септември 2021 г. и се очаква да приключи след почти две години този юли. 

Ключови думи: