На живо

7

Ново TikTok предизвикателство за музикалните фенове

Fabrizio Parisi & The Editor и най-бързо развиващата се БГ Tik-Tok звезда Mattego с официална кампания-предизвикателство в TikTok

Публикувано на 11 Юли 2021
Ново TikTok предизвикателство за музикалните фенове
Снимка: Катерина Лазарова

Стартира официална кампания в най-популярната дигитална платформа в света TikTok върху наскоро излезналата колаборация “Like Champaign” между топ продуцентското дуо Fabrizio Parisi & The Editor и най-бързо набиращата популярност звезда Mattego.

Предизвикателството #LikeChampagne предизвиква тикток-ърите да покажат своя история,която е завършила с тотално различен край от очакваното, и да залеят себе си или свой приятел с чаша вода на кулминацията на историята си. Официалната кампания се организира от Warner Music/Орфей Мюзик, чрез които сингъла се разпространява във всички дигитални платформи.

Песента направи своята премиера на 30 юни и даде старт на най-новия лейбъл от семейството на Fa&Mi Music Group – Moon Invasion Music. 

Песента “Like Champagne” е създадена, за да отключи жаждата да танцуваме свободно и да позволим на чистото щастие да ни залее, забравяйки всички ограничения от изолацията. С дълбокия си бас ритъм Like Champagne диша в ритъма на летните нощи.

В снимките на клипа се включиха и някои от най-популярните Tik-Tok инфлуенсъри у нас. @vanyawillson и @knmdv играят ролите на геймъри. @the_teddie и @ivkabeibe се превръщат в бюти инфлуенсъри, а @eelyasaa помага на Mattego да направи специално денс предизвикателство за Like Champagne.

Включете си и вие в предизвикателството #LikeChampagne!

Ключови думи: