На живо

7

Ново лятно предложение от Matisse & Sadko

Дуото обедини усилия с Lovespeake за парчето "OK"

Публикувано на 15 Юни 2021
Ново лятно предложение от Matisse & Sadko
Снимка: Орфей Мюзик / Warner Music

Прекарвайки цяло лято в работа по хитове в студиото, международно утвърдените Matisse & Sadko пуснаха нов хит точно за лятото. "OK" съдържа вокали от норвежкия изпълнител и автор на песни Lovespeake, най-добре познат с колаборациите си с Ava Max, David Guetta и Alan Walker.

"След като миналото лято прекарахме много часове в студиото, си помислихме за създаването на трак с лятно настроение, на който да се наслаждавате, докато пътувате към брега. Трак, пропит със слънце, топлина, добро настроение и свежи коктейли. Особено щастливи бяхме, когато Lovespeake обедини сили с нас и добави магическите си вокали. Вълнуваме се да започнем лятото с това парче!“, обяснява дуото.

Формирано от братята Aleksandr и Yury, дуото на Matisse & Sadko е събрало над милиард глобални стрийма до този ден. През последното десетителетие те са се съюзявали с някои от най-големите имена в индустрията като Steve Angello, Tiesto и Martin Garrix, създавайки многобройни химни и оказвайки влияние върху любителите на електронната денс музика по света. Братята имаха редовни изпълнения на големи фестивали като Tomorrowland и Ultra, на емблематични локации, включващи Omnia Las Vegas и Ushuaïa Ibiza като вече не могат да чакат да превземат сцената отново.

У нас можете да го слушате чрез Орфей Мюзик / Warner Music Finland ТУК.

Ключови думи: