На живо

7

Нови скандални предизвикателства в Jackass: Кретените завинаги

На 11 март, вездесъщата банда от култовото шоу Jackass се завръща в оригиналния си състав за нова порция скандални кретении

Публикувано на 22 Февруари 2022
Нови скандални предизвикателства в Jackass: Кретените завинаги
Снимка: Форум Филм България

Здравейте! Той е Джони Ноксвил, а това е Jackass: Кретените завинаги! На 11 март, вездесъщата банда от култовото шоу Jackass се завръща в оригиналния си състав за нова порция скандални кретении. Към познатите имена на Джони Ноксвил, Стив-О, Крис Понтиъс, Дейв Ингланд, Уий Ман, Дейнджър Ерън и Престън Лейси се присъединяват и няколко нови, но не по-малко колоритни попълнения, с чиято помощ невъобразимите каскади и провокации на Кретените стигат по-далеч от всякога.

Десетилетие след като Кретените 3D стана третият филм от поредицата Jackass, който дебютира на първо място в боксофиса, Джони Ноксвил отново го „засърбяват ръцете“. Той се обажда на дългогодишните си приятели и партньори Джеф Тремейн и Спайк Джоунз и тримата решават, че отново е време да съберат групата. И, разбира се, има няколко екзистенциални въпроса, на които трябва да намерят отговор. Въпроси като: какво би станало, ако направят брада от пчели около слабините на Стив-О? Могат ли да построят хвърчило, което да повдигне 186-килограмов мъж над поле с кактуси? Може ли Ноксвил да укроти 2 000 кг., жаден за кръв бик, с фокуси? (Спойлър: биковете не обичат фокуси.)  

Заедно с новата и нетърпелива да помогне „свежа кръв“, момчетата (и момичетата) от Кретените дават най-доброто от себе си, за да отговорят на тези и на много други въпроси. Няколко травми и много смях по-късно, те казват: „Знаете ли какво? Мислим, че имаме филм“. Този филм е Jackass: Кретените завинаги и от 11 март е само в кината. Отвъд болезнените каскади и гадните номера, това е филм за семейството, приятелството и както самите Кретени го описват, „създаването на нещо от нищо“. И по-важното, това е филм, който ни напомня, че е хубаво, понякога човек да не се взима прекалено насериозно.

Режисьор на Jackass: Кретените завинаги е Джеф Тремейн (Jackass: Кретените), който е и продуцент наравно с Джони Ноксвил (Мъже в черно 2, Jackass: Кретените) и Спйк Джоунз (Да бъдеш Джом Малкович, Тя). В ролите са Джони Ноксвил, Стив-О, Крис Понтиъс, Дейв Ингланд, Уий Ман, Дейнджър Ерън, Престън Лейси, Шон „Пупис“ Макинърни, Зак Холмс, Джаспър Долфин, Рейчъл Улфсън, Ерик Манака, Тори Белечи, Машийн Гън Кели, Ерик Андре и др.

Jackass: Кретените завинаги ни носят свежа доза кретения от 11 март само в кината.

Ключови думи: