На живо

7

Anitta участва в екшън сцени в нов видеоклип

Песента „Tropa“ смесва поп и фънк звуци, освен че включва известни елементи от геймърската общност в своя текст

Публикувано на 07 Юли 2022
Anitta участва в екшън сцени в нов видеоклип
Снимка: Орфей Мюзик

На 29-ти юни парчето „Tropa“ най-накрая пристигна във всички музикални платформи. Песента е резултат от партньорство между Anitta и Luck Muzik. Вселената на играта Free Fire беше вдъхновение както за песента, така и за официалното видео, което също пристигна в официалния YouTube канал на Garena по същото време.
Сингълът излиза у нас благодарение на Орфей Мюзик – изключителен лицензиант на Warner Music за България.

Песента смесва поп и фънк звуци, освен че включва известни елементи от геймърската общност в своя текст. Като препратка към Trap/Funk движението в Бразилия, Muzik вече създаде много хитове, например с MC Mirella. Сега той празнува партньорството с Anitta: „За мен е чест и удоволствие да работя с Anitta – една от най-великите изпълнителки, които имаме в Бразилия и в света. Това, че имаме възможността да предоставяме преживявания и знания в средата на 2022 година, ме прави наистина щастлив. Anitta е страхотна!”

Снимка: Орфей Мюзик

Както при всичко в нейната кариера, Anitta искаше да участва отблизо в създаването на „A Patroa“ – образът, който тя приема във „Free Fire“, а също и във филма. „Избрах всеки детайл от моята малка кукла. Аз и моят стилист проектирахме всяко облекло, всяко малко парче, коса, очи, татуировки, всичко. Направихме чертежите, изпратихме му ги и след това преминахме към частта за одобрение, като направихме необходимите промени. Беше огромен труд”, казва певицата.

Във видеото виждаме „A Patroa“ да играе с героите Kelly, Moco и Shani, които формират нейния отряд, в много екшън сцени, с експлозии, коли, самолети и нова хореография. В допълнение, инфлуенсъри и известни личности от вселената на играта представят видеоклипа, като Bruno Goes (@nobru), Cerol (@cerol), Maellen (@maellenoficial), Camilota XP (@camilotaxp), Patrick Natividade (@natividadeff) и Palominha (@palominhay).

Режисурата е на награждавания американски режисьор Christian Breslauer, който работи с Anitta по “Boys Don’t Cry” и с артисти като The Weeknd, Lil Nas X, Mashmello и Doja Cat. Бразилецът проследи отблизо целия процес, за да се увери, че всички сценарии отразяват атмосферата на играта възможно най-вярно.

Ключови думи:
@