На живо

7

Нова песен от Charli XCX

Певицата анонсира нов албум и предстоящо турне

Публикувано на 09 Ноември 2021
Нова песен от Charli XCX
Снимка: Орфей Мюзик / Warner Music

Charli XCX представи новата си песен.

Парчето е озаглавено "New Shapes" и ще бъде част от предстоящия й нов албум. 

По повода Charli XCX споделя: "Аз, Charli XCX, анонсирам CRASH, нетърпеливо очаквания ми предстоящ албум на 18 март 2022 г. Това е петият и последен албум в звукозаписния ми договор...  

Също така пуснах "New Shapes" с участието на Caroline Polachek и Christine and the Queens, и анонсирам европейското и северноамериканското си турне. Билетите влизат в предварителна поръчка от 10 ноември. Ако не слушате "New Shapes" и не си закупите билети за турнето ми, най-вероятно ще горите в ада.  

Анонсът на CRASH следва най-новия ми сингъл "Good Ones’" трак, който сигнализира нова глава за мен и в който приемам всичко, което животът на поп фигура в съвременния свят има да предложи – слава, мания и глобални хитове.  

Имах възможността да имам и следвам група от продуценти и сътрудници, които допринесоха в CRASH, използвайки силите ми на фатална жена и множество черни заклинания и проклятия. Някои от тях са A. G. Cook, George Daniel, Deaton Chris Anthony, Lotus IV, Caroline Polachek, Christine and the Queens, Oscar Holter, Digital Farm Animals, Rina Sawayama, Ian Kirkpatrik, Jason Evigan, Justin Raisen, Ariel Rechtshaid, Ilya, Oneohtrix Point Never, Jon Shave и Mike Wise. Tе всички ще останат заключени в мазето ми завинаги.  

В допълнение, разкрих и турнето ми в Европа и Северна Америка с концерти в Лос Анджелис, Лондон, Париж и др. Билетите влизат в генерална продажба в петък, 12 ноември, а предварителната продажба започва в сряда, 10 ноември.

Източник: Станимира Михайлова / Орфей Мюзик

Ключови думи: