На живо

7

Нова музика от Kesha - певицата сподели две нови песни

Пътешествие към себепознаването в новата музика на Kesha

Публикувано на 28 Април 2023
Нова музика от Kesha - певицата сподели две нови песни
Снимка: Getty Images

Американската поп певица Kesha ще издаде новия си албум "Gag Order" на 19 май, талантливата певица представя и първите две парчета от колекцията - „Eat The Acid” и „Fine Line”, които служат като смело разкриване на новата музикална насока, в която е поела.

„Fine Line“ е разсъждение върху абсурдите на непостоянния свят, в който живеем, за двойствеността на живота. Сингълът е свързан с основната тема на предстоящия албум - че в живота има баланс и не можем да прегърнем светлината, без да сме имали досег с тъмнината.

В „Eat The Acid“, Kesha пее за екзистенциално откритие, до което е достигнала една нощ. Вечерта се е почувствала като малка част от цялата вселена, чувството за самота е изчезнало, а на следващата сутрин е написала песента, катализатор за целия проект.

"Gag Order" ще бъде най-уязвимият и необработен албум на Kesha до момента, по който тя работи в тясно сътрудничество с легендарния продуцент Rick Rubin и е искрена както никога досега с някои от най-честните си и брутални текстове. Колекцията е истинско произведение, което отвежда слушателите на пътешествие към себеоткриването и самопознаването. В откровените до болка текстове певицата открива силата в своя собствен глас.

Ключови думи: