На живо

7

Нов сингъл от Benson Boone

Парчето е озаглавено "Room For 2"

Публикувано на 24 Февруари 2022
Нов сингъл от Benson Boone
Снимка: Mark Owens

Benson Boone издаде нов сингъл.

Парчето е озаглавено "Room For 2".

Продължение на дебютния сингъл “GHOST TOWN”, той показва 19-годишното влюбено момче, споделящо чувствата си и говорейки директно чрез сърцето си. 

За "Room For 2" Benson коментира: “Пиша толкова много тъжни песни за преживявания, които съм имал, но срещнах момиче, което е различно от всеки, който съм срещал, и тя ме кара да се чувствам сякаш мога да направя всичко за нея. "Room For 2" е всъщност начало в дневник за нея“.  

Вдъхновен от токсичната връзка на приятел, “Ghost Town” се превърна в незабавен стрийминг феномен - влезе в класациите на страни като Австралия, Канада, Дания, Обединено кралство, Швеция и Норвегия, където стигна #1. В Щатите той стана първото влизане за Benson в Billboard Hot 100 и в момента се изкачва по радиокласациите, където стои на #24 в Top 40 и влезе в Top 15 на Hot AC radio.  

Певецът и автор на песни, който подписа чрез и е напътстван от супер звездата на Imagine Dragons, Dan Reynolds— направи зрелищна версия на живо на “Ghost Town” в The Ellen DeGeneres Show наскоро. Това изпълнение следва участието му в шоуто на Kelly Clarkson през 2021. Песента събра 162 милиона глобални стрийма, както и похвали от Billboard, които поздравиха неговите “сдържани вокали” и Consequence, които го нарекоха “вълнуващ нов глас”. С "Room For 2" Boone доказва, че е готов да надгражда набраната инерция и да стигне до сърцата на още повече слушатели.

Слушайте у нас тук чрез Орфей Мюзик / Warner Music.

Ключови думи: