На живо

7

Noa Kirel с дебютен сингъл на английски език

Израелската изпълнителка представи парчето “Please Don’t Suck”

Публикувано на 15 Юли 2021
Noa Kirel с дебютен сингъл на английски език
Снимка: Орфей Мюзик / Warner Music / Andrew George

Израелската супер поп звезда Noa Kirel е лятно лакомство с дебютния си сингъл на английски, “Please Don’t Suck”, у нас наличен за слушане в стрийминг платформите чрез Орфей Мюзик/ Atlantic Records.

Съвместно писан от  Noa и продуциран от мултиплатиненото продуцентско дуо The Monarch (Justin Bieber, Kelly Clarkson), моменталният хит превръща класическата мелодия на “Mr. Sandman” в захаросан денс трак. Обединявайки сили с режисьора Jake Wilson (Cher, Lizzo) и култовия хореограф Sean Bankhead (Beyoncé, Britney Spears, Miley Cyrus), Noa отвежда трака в захарна омая в впечатляващото музикално видео.  

За песента Noa казва: "Много съм развълнувана за "Please Don't Suck" като мой първи глобален сингъл. Тази песен е за малките неща, които могат да подобрят или приключат годината или връзката ни! Надявам се, че можем да погледнем назад и да намерим радост и смях във всичко това и поемем към изпълнена с позитивизъм година след като 2020 не струваше. Насладете се!"  

Снимка: Орфей Мюзик / Warner Music / Andrew George

Певица, автор на песни, танцьор и актриса, Noa Kirel бързо стигна до топ поп звездата на Израел след като пусна първата си песен на 14 години. Отбелязвайки милиони стриймове с няколко оглавяващи класациите хитове и похвалена от Billboard с думите “денс музика, смесваща страст и западен мейнстрийм поп“, Noa отнесе  MTV European Music Award за “Best Israeli Artist” четири години подред (2017-2020). Тя  участва в собствените си телевизионни серии  Double Take – които наскоро завършиха с пети и последен сезон – и само на 16 написа история, присъединявайки се към панела на Israel’s Got Talent, превръщайки се в най-младото жури на което и да е Got Talent шоу по света. Noa също е лице на много топ брандове като Samsung, Fila и Apple, както и собствения си парфюм и продукт за коса “Noa”. 

Като повечето 18-годишни израелски младежи, Noa беше призована в армията в началото на 2020 и, впечатляващо, задържа успешната си кариера, ангажирайки милиони последователи в социалните мрежи. Сега, на 20, Noa приключва военните си отговорности, докато прави нова музика за световната аудитория. С още на хоризонта, “Please Don’t Suck” наистина е само началото за Noa.

Ключови думи: