На живо

7

NJOYSummer Podcast е новата аудиопоредица за туризъм в България

Проектът на радио N-JOY подкрепя родния туризъм

Публикувано на 10 Август 2023
NJOYSummer Podcast е новата аудиопоредица за туризъм в България

Радио N-JOY пусна NJOYSummer Podcast – нова аудиопоредица, посветена на туризма в страната. В нея емблематичният водещ на радиото Инспектор N-JOY ще среща слушателите с едни от най-добрите и утвърдени професионалисти в хотелиерския бизнес. Поредицата представя още практически насоки за успешно управление на процеси, съвети за работа с палитра от характери, разнообразни лидерски модели, маркетингови стратегии и още полезни истории от бизнес сферата.

В първия епизод гост е Радка Дишкова, комплексен управител с над 20-годишен опит. Какво се изисква, за да си успешен мениджър? Как функционира един хотел и какво е необходимо, за да се ръководи екип от 1300 човека? Слушателите могат да научат и за обученията, квалификациите и бонусите на служителите в един хотел. Как се използват статистиките за привличане на повече гости? Какво търсят при почивката си българите, германците или румънците?

Поредицата NJOYSummer Podcast се осъществява в рамките на кампанията в подкрепа на българския туризъм NJOYSummer. Тази година в играта към кампанията има впечатляващите 26 346 заявки за участие, благодарение на които са спечелени 10 уикенда за двама в луксозни хотели в цялата страна. Кампанията  NJOYSummer продължава до 1 септември 2023 година, като по този начин отбелязва 14 седмици на път радио N-JOY.

Следващите епизоди на подкаста, достъпен в специална секция на сайта на радиото: https://njoy.bg/podcast/, както и в Spotify профила на радиото: https://open.spotify.com/episode/50A8OTFKIU0guM32l1Ulh1?si=JwS3hhqNTvm5d1G1gZkr-w  , ще бъдат обявявани своевременно в каналите на радиото.

Последвайте радио N-JOY във Facebook и Instagram. Може да слушате радиото през мобилното приложение RADIOMATE, достъпно за Android и устройства с iOS.

Ключови думи: