На живо

7

NJOYSummer 2022 e най-дългото турне в историята на радио N-JOY

Кампанията, в подкрепа на българския туризъм, продължи 14 седмици и достигна рекордните 16 000 участници

Публикувано на 08 Септември 2022
NJOYSummer 2022 e най-дългото турне в историята на радио N-JOY

Радио N-JOY осъществи най-голямото лятно турне в историята си – NJOYSummer и в рамките на 14 седмици без прекъсване обиколи десет дестинации в цялата страна.

За поредна година кампанията бе реализирана в подкрепа на българския туризъм, а поп радиото доказа, че освен да излъчва хубава музика и добро настроение, може да бъде и уникален гид за радиотуристи. Кампанията, в чиято игра се включиха над 16 000 участници, съвпадна с 16-я рожден ден на N-JOY, което раздаде над 100 награди на слушателите.

NJOYSummer е традиционна кампания на радио N-JOY, която всяка година среща слушателите си с неповторимите истории на любопитни събеседници от малкия и среден бизнес в сферата на туризма, включително кулинарията, свободно време и анимация, здравословен живот и още много други. Турнето на радиото подкрепя сферата, като запознава аудиторията си и с уникалните природни и културни забележителности на страната ни, като акцентира върху важни събития от историята на България. Като част от ежегодната обиколка на родината включва и забавна игра, с която тази година радиото раздаде стотици награди, сред които и 14 уикенда за двама. В надпреварата се включиха над 16 000 участници, които трябваше да отговарят на въпроси, свързани с турнето. 

Радио N-JOY продължава да предлага все повече възможности на слушателите си за обогатяване на знанията им, за музикалната им култура и за надграждане на връзката им с любимите изпълнители. Разнообразният подход на радиото продължава да се оценява високо от радиослушателите в страната, което сочат и последните данни на агенция ГАРБ за месец юли. Според тях радио N-JOY е най-слушаното радио по брой минути в категория 15-69-години в градска среда.

 

Последвайте радио N-JOY във Facebook и Instagram, за да бъдете в крак с най-новите събития и кампании на радиостанцията.

Ключови думи: