На живо

7

NJOY Winter е името на новото зимно турне на радио N-JOY

На Световния ден на радиото N-JOY стартира нова кампания, с която ще зарадва феновете на зимните курорти с уикенди за двама всяка седмица

Публикувано на 13 Февруари 2023
NJOY Winter е името на новото зимно турне на радио N-JOY
Снимка: Радио N-JOY

Радио N-JOY започва своето ново турне NJOY Winter, с което ще зарадва и феновете на зимните курорти.

От днес екипът на радиото ще предава от различни точки на страната, като начало дава хотел Local Stay до Разлог. С живи включвания и разговори със събеседници радио N-JOY ще запознава слушателите си с едни от най-интересните места и събития в България. И в тази своя кампания радиото дава шанс на всеки желаещ да се включи в играта към турнето NJOY Winter във Facebook страницата на радиото. В края на всяка седмица от зимната кампания един късметлия ще бъде награден с уикенд за двама в луксозен хотел.  

Снимка: Hotel Local Stay

Новото зимно турне NJOY Winter е естествено продължение на дългогодишната лятна кампания NJOY Summer, с която радио N-JOY ежегодно обикаля страната, представяйки най-интересните и красиви кътчета на страната ни. Екипът на радиото е подготвило и в тази кампания поредица от срещи с любопитни събеседници, информация за ключови места от различни региони на страната и полезни съвети за перфектната почивка. Наши партньори в обиколката NJOY Winter са луксозни хотели, отличили се с висококачествено обслужване и  безупречна репутация.

Където и да сте, не спирайте да пътувате заедно с музиката. Последвайте радио N-JOY във Facebook и Instagram, за да съпреживеете NJOY Winter – новата зимна кампания на радиото, отразяваща актуалните събития и уникалните забележителности на България чрез преките включвания на емблематичните водещи на радио N-JOY.  

Вече можете с лекота да слушате радио N-JOY, където и да сте благодарение на новото безплатно приложение bTV Radio Group – Radiomate. Платформата позволява на потребителите с устройства с Android и iOS да слушат в реално време на едно място пет от любимите им радиостанции - радио N-JOY, bTV Radio, Jazz FM, Classic FM и Z-Rock.

Ключови думи: