На живо

7

Нина Николина обяви предстоящи концерти

На певицата й предстоят клубно участие и концерт за деца

Публикувано на 18 Април 2023
Нина Николина обяви предстоящи концерти
Снимка: PesenBG

Нина Николина ще направи клубен концерт на 22 април в София.

В Jazz & Traditions Vol. 2 присъстващите ще чуят интерпретирани в актуални музикални жанрове с джазово, фънки, аренби и електронно денс звучене са не само фолклорните песни, а и поп хитовете ‘’Ти’', ‘'Не мога’’, ‘'Тебе да вземем’’ и ‘’Сън’'.

В програма са включени всички 9 композиции от албума Jazz & Traditions Vol.2. 

 На 1 юни Нина Николина и актьорите Георги-Маноел Димитров и Димитра Попова ще зарадват децата с концерт-спектакъла „Кральо Портальо“ в Топлоцентрала, София.

Представлението, кръстено на едноименната народна игра „Кральо Портальо“ е интерактивно преживяване за деца над 6 години, в което малките зрители научават различни фолклорни митове, песни, игри, гатанки и обичаи.

Змейове, тенци, самодиви и юнаци са малка част от вълшебния свят на българския фолклор. Игри като „Бели пеперуди“, „Кральо Портальо“ са отдавна останали в едно време без смарт устройства. Красотата на народните песни, предания и обичаи обаче е неоспорима и привлича малки и големи по света.

Албумът Jazz & Traditions Vol. 2 е наличен във всички дигитални платформи, като за 22 април ще е издаден и на CD и почитателите ще могат да го вземат с автограф от всички музиканти.

Ключови думи: