На живо

7

Никол Канева - Nikol издаде самостоятелен сингъл

"Hey You" е първото соло парче на певицата от 4MAGIC

Публикувано на 01 Юни 2024
Никол Канева - Nikol издаде самостоятелен сингъл
Снимка: MUZE

Никол Канева - Nikol издаде дебютен соло сингъл. 

"Hey You" е първото соло парче на певицата, позната от 4MAGIC.

Сега Nikol дебютира в самостоятелната си кариера и вече е напълно в свои води. Тя е споделяла, че рокът я привлича още от малка и това влечение се усеща в "Hey You". Агресивна и запомняща се песен, който олицетворява мощната енергия на завръщането. "Hey You" реално се роди преди три години. След раздялата със споменатия "27-годишен" човек излязох с колата и карах из Пловдив с най-добрия ми приятел, който ме провокира да изразя емоциите си, както най-добре правя - с музика. Пуснахме бийтове в колата, на които започнах да пея и да пиша текста, но на английски.

По-късно, когато седнахме да мислим парчето с Iskrata, аз се пошегувах, че имам текст, който можем да използваме и не вярвах, че ще се получи", споделя Nikol за създаването на песента.

Снимка: MUZE

Именно след тази история, превеждайки лириките на български, автори на музиката и текста съвместно стават Никол Канева и Искрен Тончев (Iskrata).

Видеоклипът към парчето е дело на Studio Flickers с режисьор Румен Русев.  "Hey You" излезе на 30.05 в официалния YouTube канал на Nikol. Издава се от MUZE Music. 

Ключови думи: