На живо

7

Ники Тименов в "Пей, сърце": Искам да бъда на голямата сцена и да пея за едно момиче

"Искам да следвам мечтите си. Искам хората да слушат моята музика и моя глас. Правя авторски песни и няма кой да ги слуша", сподели Николай пред Деси в седмичната рубрика на Гласа

Публикувано на 20 Октомври 2021
Ники Тименов в

Нова доза новини и любопитни гости ни заливат днес с гостуването на Николай Тименов, участник от отбора на Дара в новия сезон на "Гласът на България" в радиорубриката "Пей, сърце" с водещ Деси. 

"Усетих енергията на Дара, затова избрах нея", сподели Ники в ефира на радио N-JOY. Макар преди кастинга да е знаел кой ще бъде неговия избор, на сцената той се насочва към Дарина. 

"Искам да следвам мечтите си. Искам хората да слушат моята музика и моя глас. Правя авторски песни и няма кой да ги слуша", затова той отива на сцената на Гласа. Той се яви на кастингите на тъмно със своя по-голям брат Димитър. Те бяха конкуренти, а не дует. За него Ники сподели "Ние сме много различни, ние не сме създадени да бъдем едно в музиката. Ние сме отделни личности и артисти".

Любовта си към музиката Ники дължи на училището си в Пловдив. Бил е част от хор, като според него е било трудно да се открои кой пее фалшиво и кой не. Вярната подкрепа на един от учителите му му помага да развие таланта си. Последвасъдбоносна среща с друга преподавателка, която определя и къде да учи той. 

"Като мечта мога да кажа, че винаги ще искам да балансирам между любовта и музиката. Искам да бъда на голямата сцена и да пея за едно момиче, което да си знае кое е то", сподели Ники в рубриката "Пей, сърце" по радио N-JOY. 

 

Ключови думи: