10:30 | 14:45
На живо

Приятно разсеяни с Деси
7

Nessa Barrett се сблъсква с хаотична реалност в новата си песен

„madhouse“ следва вълнуващия „die first“ (който излезе през юни)

Публикувано на 12 Септември 2022
Nessa Barrett се сблъсква с хаотична реалност в новата си песен

Nessa Barrett поема контрола над своя разказ с новия сингъл „madhouse“.

Това е най-новата автобиографична история от предстоящия дебютен албум Young Forever на изгряващата певица и композитор, който се очаква да излезе на 14-ти октомври.

Също като предишния ѝ сингъл “die first”, „madhouse“ демонстрира способността на Barrett да превръща личния смут в източник на утеха чрез нейните дълбоко лични песни.

Заредена със завладяваща поп атмосфера, „madhouse“ е свежа песен, която е подкрепена от драматичното вокално изпълнение на Barrett.

Barrett обяснява за „madhouse“: „Сега се чувствам по-свързана с тази песен от всякога. Надявам се, че мога да помогна на другите, като бъда открита за своите лични психични преживявания чрез музиката си“. 

Снимка: WMG

„madhouse“ следва вълнуващия „die first“ (който излезе през юни) – емоционален химн за страха, свързан със загубата на близките и издаден в чест на нейния най-добър приятел – Cooper Noriega. И двете песни са написани и продуцирани съвместно с Evan Blair, с когото изпълнителката често си сътрудничи и който също така е изпълнителен продуцент на дебютното ѝ EP през 2021 г. – pretty poison. До момента Barrett е събрала удивителните 825 милиона стриймвания и е включена в списъка на Billboard – 21 Under 21.

От поп-пънк хита от 2021 г., получил златен сертификат – “la di die”, до тазгодишния “dying on the inside,”, който беше издаден с надеждата да повиши осведомеността относно хранителните разстройства, Barrett се отдава все повече на използването на своята платформа като източник на изцеление. Това си личи във всяка следваща песен, включително „madhouse“. Певицата очевидно възнамерява да продължи да изследва младите, създавайки трайно наследство.

Сингълът „madhouse“ излиза чрез Warner Records/ Орфей Мюзик. 

Ключови думи: