10:30 | 14:45
На живо

Приятно разсеяни с Деси
7

Неочакван златен бутон тази неделя в "България търси талант"

IMAGINE DRAGONS на саксофон, AC/DC стихиен номер, хула хоп и хип хоп – в новия епизод в неделя от 20:00 ч. по bTV

Публикувано на 11 Март 2022
Неочакван златен бутон тази неделя в
Снимка: bTV Media Group

Факир на ролковите кънки от Италия и екзотични коктейли поднесени по най-атрактивен начин, ще впечатлят журито на „България търси талант“ в неделя вечер по bTV. Точно в 20:00 ч. градусът на настроението рязко ще се вдигне с темпераментно танцово изпълнение на ентусиазирани участници от „града на халвата“. То ще остави без дъх и ще „напълни душата“ на Катето Евро, а Евелин Костова, дори ще се просълзи.  

Емоционална, много лична и вдъхновяваща история ще сподели от екрана един от участниците в епизода, който е професионален баскетболен играч, а екстравагантна интернет звезда ще получи окуражаващо „поздрави на баба ти“, от един от членовете на журито.  

Снимка: bTV Media Group

Млада хула хоп надежда ще демонстрира силен дух и резултата от упоритите си тренировки, преследвайки мечтата си да подобри световен рекорд, а чаровен хип хоп изпълнител ще получи покана за селфи не от кой да е, а лично от Катето Евро.  

Освен изискани напитки, членовете на журито ще получат и пълна кошница с вкусотии. Но въпреки подаръците, взискателното жури ще остане все така безкомпромисно, искрено и истинско в преценките си. В ролята на най-изискващ и непрекъснато търсещ „нещо, за което да се хване“, ще влезе Николаос, с което ще си навлече не само шеговити подхвърляния от останалите членове на журито, а и доста „по-сериозни“ нападки от страна на водещите. Дори сред талантливите участниците ще има изумени и „обидени“, които „не са очаквали това от него“.  

Снимка: bTV Media Group

Много смях и изненади ще съпътстват целия епизод на шоуто, а едно от най-веселите и шокиращи изпълнения в неделната вечер ще премине под съпровода на AC/DC. Участник, който се е явил на сцената на „България търси талант“ ще се завърне на нея след 11 години, с идеята този път наистина да я „завладее“. А в състояние на „масова психоза“, както ще поясни научно професор Кантарджиев, най-неочаквано ще бъде ударен и следващият златено бутон.  

Новият изумителен епизод на „България търси талант“ гледайте в неделя от 20:00 ч. по bTV, а всичко за шоуто можете да следите на: www.talent.btv.bg.  

Ключови думи: