На живо

7

Nathan Dawe издава нов сингъл

Номинираният за BRIT DJ/продуцент се впусна в лятно сътрудничество с денс хитмейкъра и многократно номинирания за награда BRIT Joel Corry и талантливата изпълнителка Ella Henderson, с която работи за трети път

Публикувано на 20 Юни 2023
Nathan Dawe издава нов сингъл
Снимка: WMG

Nathan Dawe се завръща с нов сингъл.

Номинираният за BRIT DJ/продуцент се впусна в лятно сътрудничество с денс хитмейкъра и многократно номинирания за награда BRIT Joel Corry и талантливата изпълнителка Ella Henderson, с която работи за трети път.

Ella написа и изпя сингъл №3 на Nathan в Обединеното кралство "Lighter" с KSI, преди отново да обедини сили с Nathan за превърналия се в химн за 2022 г. "21 Reasons".

Сега с „0800 HEAVEN“ Nathan предлага парче, носещо голяма еуфория за дансинга. Загатвано през последните две седмици и показано в последните сетове на Nathan и по време на неговите посещения в Ibiza Rocks, то вече се очертава да се окаже едно от най-очакваните парчета на лятото. 

„Толкова съм развълнуван от "0800 HEAVEN“, обяснява Nathan. „Измислих концепцията за тази песен, докато бях на турне миналото лято и съм толкова щастлив, че успях да реализирам идеята с Joel и Ella“.

„0800 HEAVEN“ бележи началото на едно трескаво лятно турне за Nathan, с участия на фестивали като NASS Festival, Bassfest и WE R FSTVL, както и участие в третата поредна конференция в Ibiza Rocks. Nathan също така ще наблюдава процеса по програмиране в Isabel’s – ресторанта/бара, който отвори в родния си град Burton миналото лято – и нощен клуб, IKON, в Zante през цялото лято. 

„0800 HEAVEN“ излиза у нас благодарение на Орфей Мюзик – изключителен лицензиант на Warner Music за България. 

Ключови думи: