На живо

7

Nathan Dawe и Ella Henderson с нова колаборация

Диджеят и продуцент и талантливата певица обединяват сили за парчето "21 Reasons"

Публикувано на 05 Май 2022
Nathan Dawe и Ella Henderson с нова колаборация
Снимка: Орфей Мюзик / Warner Music

Nathan Dawe се завърна с нов сингъл.

Диджеят и продуцент, номиниран за награди BRIT, представи "21 Reasons" с Ella Henderson – първата му музика за 2022. 

Колаборацията на Nathan с Ella идва след скорошния нейния британски топ 10 албум ‘Everything I Didn’t Say’ и престижна номинация за награда Ivor Novello.

Използвайки семпъл от Ибиза класиката на Alex Gaudino от 2003 "Destination Calabria" с Crystal Waters, Nathan измайсторява свеж и приятен трак – задвижен от заразителните вокали на Ella – незабавно маркирайки "21 Reasons" като денс химн в изчакване.

“Наистина се вълнувам за новия ми сингъл "21 Reasons”, обяснява Nathan. “Чудесно е да работя отново с Ella и мисля, че хората ще се влюбят в резултата. Ella звучи невероятно в записа и нямам търпение всички да го чуят“.

Снимка: Орфей Мюзик / Warner Music

Ella казва: “Толкова се вълнувам! Хареса ми работата с Nathan Dawe по записа ми "Lighter" с KSI и съм в еуфория за нов запис заедно. Нямам търпение да го изпълня на живо с Nathan пред фестивалната тълпа, със сигурност е денс хит“.

Снимка: Орфей Мюзик / Warner Music

"21 Reasons" следва дълъг списък хитови сингли за Nathan Dawe, включващ "No Time For Tears" с Little Mix, номинираният за награди BRIT, платинен британски #3 сингъл "Lighter" с KSI – завършен с вокалите на Ella Henderson – "Way Too Long" с Anne-Marie & MoStack и "Flowers" с Jaykae, който зае #12 в Официалната британска класация за сингли в началото на 2020.

Nathan също така бе коронован за MTV’s Push Artist for 2021, удържайки яростната надпревара с Griff, Pa Salieu, Arlo Parks и Bree Runway, стана официален посланик на фондацията на Aston Villa – футболния клуб, който подкрепя от дете – и се отправи на дебютното си заглавно британско турне миналия ноември с дати в Манчестър, Лондон, Глазгоу, Дъблин и др., преди да отбележи със запомнящото се напълно разпродадено шоу в O2 Academy 1 в Бирмингам.

Гледайки към лятото, Nathan ще се завърне в Ibiza Rocks за втора поредна година – открояващия се 16-седмичен трек ще съдържа набор от специални гости – както и участие на британски фестивали, включващи We Are FSTVL, Creamfields, Boardmasters, Sundown Festival и NASS Fest.

У нас слушайте "21 Reasons" чрез Орфей Мюзик / Warner music UK.

Ключови думи: