На живо

7

„Най-щастливото турне“ на Графа ще завърши в Пловдив

Античният театър в градът под тепетата е магичното място, на което ще се състои финалния концерт от поредицата

Публикувано на 02 Август 2024
„Най-щастливото турне“ на Графа ще завърши в Пловдив
Снимка: Monte Music

На 11-и август Графа и неговите „щастливи“ музиканти, беквокалисти, танцьори и екип идват в Пловдив за грандиозното закриване на „Най-щастливото турне“ на лятото.

Шоуто, което се реализира с подкрепата на ПроКредит Банк, премина при невероятен успех в първите четири града – Стара Загора, Русе, Варна и Бургас. Античният театър в Пловдив е магичното място, на което ще се състои финалния концерт от поредицата.

Несравнимо удоволствие и уникални спомени създава всяко едно събитие от „Най-щастливото турне“. Още в надслова на концертите е заложена идеята за неповторимостта на преживяването, но думите не са достатъчни да опишат настроението и емоцията, която изпитват посетителите им. Преди концерт на сцената излиза младежкият духов оркестър от Велико Търново „Джуниър Бенд“, който да подгрее феновете за същинската част. Графа надминава себе си във всяко едно отношение – музикални изпълнения, внимание към публиката, себераздаване. Артистите на сцената и публиката се заразяват от него, а в атмосферата се усеща неописуемо щастие - чувство, което остава дни след шоуто. Достатъчен е само бърз преглед на видеата и снимките, които Графа публикува в социалните мрежи, за да изпитаме желание да сме част от цялата тази палитра от положителни усещания.

Снимка: Monte Music

Формулата на „Най-щастливото турне” е базирана на програмата на концерта на Графа на Националния стадион „Васил Левски“ (30.09.2023) и пренася всички елементи от шоуто в градовете, в които гостува. Подкрепата на ПроКредит Банк прави възможно осъществяването на турнето на световно ниво.

Снимка: Monte Music

Във вечерта на 11-и август всеки посетител на концерта ще има своя малък принос за опазването на града си и природата ни чисти. Всички гости ще имат възможността да се включат в специална игра, организирана от ПроКредит Банк, и да спечелят страхотни награди. Опазването на околната среда ще бъде приоритет и това превръща турнето в първото природосъобразно национално събитие.

Снимка: Monte Music

От Монте Мюзик съобщават, че билети за събитието все още са налични в мрежата на Eventim, касата пред Община Пловдив и касата на Античния театър. Деца до 4 години се допускат безплатно, без право на седящо място, а всички над 5-годишна възраст и учениците ползват 50% отстъпка от редовната цена на билета.

Ключови думи: