На живо

7

Над 20 марки ще участват на единствения автомобилен салон във Варна

Посетителите ще имат възможност да тестват в реални условия над 25 модела и да се борят за голямата награда - чисто нов автомобил за ползване в рамките на една година

Публикувано на 21 Септември 2023
8 снимки

Palace Auto Varna E-mobility, най-голямото събитие на автомобилната сцена във Варна и региона, стартира на 28 септември в Двореца на културата и спорта.

Посетителите ще имат възможност да тестват в реални условия над 25 модела и да се борят за голямата награда - чисто нов автомобил за ползване в рамките на една година.

Над 20 марки ще участват на автосалона Palace Auto Varna E-mobility, който отваря врати на 28 септември и ще продължи до 1 октомври. Водещите компании в сферата на електрическата мобилност ще представят ключовите си модели и технологични решения, като част от тях ще са на разположение на посетителите за тестове. Другата важна причина да посетите Двореца на културата и спорта в края на месеца са страхотните награди, които партньорите на събитието са подготвили за тазгодишното издание на Palace Auto Varna E-mobility.

Водещата компания за автомобили под наем в България Top Rent A Car ще предостави на най-големия късметлия чисто нов автомобил за ползване в рамките на една година с включени застраховки, винетка и гориво на стойност 1000 лв от Shell България. Най-големият вносител на автомобилни гуми у нас Диана също е подготвил страхотни награди за тези от вас, които са попълнили анкетните си карти – комплект гуми Goodyear.

Над 20 марки ще вземат участие в предстоящия Автосалон, който ще акцентира върху електромобилите и електрическите мотоциклети, но на щандовете на вносителите ще може да видите и стандартните модели в продуктовите им гами.
BMW ще участва на Palace Auto Varna E-mobility с първото по рода си изцяло електрическо Gran Coupé и с електрическия SUV iX, който има автономен пробег от 400 км и ускорява от място до 100 км/ч за 61. секунди.

Hyundai IONIQ 6, който обра наградите Световен автомобил на годината, Световен електрически автомобил и Световен автомобилен дизайн на годината, ще бъде звездата на корейската компания по време на автосалона във Варна. Успоредно до него ще застане и новият KONA. Градският SUV се предлага в четири версии - електрическа, бензинова, хибридна и спортна N Line, като цената на базовата спецификация за България е 51 900 лева.

Suzuki Across Plug-in Hybrid комбинира най-доброто от двигателите с вътрешно горене и електрическото задвижване, за да осигури на своите собственици динамично и вълнуващо шофиране въпреки минималните нива на вредни емисии. Пълноразмерното комби Swace ще му прави компания на щанда на Suzuki, като по време на изложението двата модела ще се предлагат с отстъпки за автомобили на склад.

Две от класическите италиански спортни марки също ще участват на Palace Auto Varna E-mobility – Ferrari и Maserati. Новото 2+ купе с разположен зад предната ос двигател Ferrari Roma ще си съперничи за вниманието на феновете с Maserati GranTurismo и Maserati Grecale. Редом до тях ще застане китайският производител Dongfeng, който ще акцентира върху практичността с моделите M4 Yacht Forthing, T5 EVO Forthing, Glory 580 и Glory 500. Друго интересно предложение, което идва от Китай, e HAVAL H6 HEV – първият хибриден модел на GWM.

Може да закупите онлайн билети за събитието с отстъпка от 2 лева от: eventim.bgbilet.bggrabo.bg
Допълнителна информация за Palace Auto Varna E-mobility може да намерите тук или на място на касите на Дворец на културата и спорта Варна. 

Автосалон Варна E-mobility - бъдещето започва от днес!

Ключови думи: