На живо

7

Наближава турне 2024 на МОЛЕЦ

Велико Търново също ще бъде част от турнето, а билетите за Пловдив и Варна са на 50% разпродадени

Публикувано на 24 Юни 2024
Наближава турне 2024 на МОЛЕЦ
Снимка: keycom.bg

Първата половина на 2024 г. беше наситена с успехи за най-обичаната българската група МОЛЕЦ.

Втората половина на годината продължава с турне на МОЛЕЦ и лейбълът ДРУГО, включвайки и най-амбициозния им спектакъл до момента, а именно финалът на турнето в зала „Арена София“.

Началото на турне 2024 ще бъде поставено в „Античен театър“ Пловдив на 15 август, ще продължи в „Летен театър“ Велико Търново на 17 август, след което групата продължава към „Летен театър“ Варна на 13 септември. Грандиозният финал ще настъпи в зала „Арена София“ на 21 ноември.

От началото на годината МОЛЕЦ затвърдиха позицията си на най-големия фаворит на публиката с 4 статуетки от наградите за балгарска музика на родно радио, представиха си новото ЕР “ВЧЕРА” и късометражния филм, който го съпроводи. Разпродадоха концерти в Берлин, Виена и Лондон, включително и акустичен концерт в зала 1 на НДК.

Крис, Юли и целият им екип продължават годината с едно пътешествие в три български града, което ще представи на публиката живи инструменти, хореография и декори в допълнение към емоционалното творчество на МОЛЕЦ.

“Подготвили сме няколко грандиозни изненади на това турне! Никога не съм присъствал на подобна продукция. Мисля, че всички ще го помним дълго време”, споделя Крис Макаров по повод предстоящото турне, а Юли Славчев добавя:

“Спомням си първия ни разговор за Турне 2024. Звучеше като нещо толкова далечно, като разговор между две деца, които си говорят какви ще станат като пораснат… А ето, че пораснахме”.

Момчетата си спомнят и думите на Ернесто Валенсуела (неразделна част от групата) на 27.04.2022 г., няколко часа преди първия някога концерт на група МОЛЕЦ:

“Това е скромното начало на Молец. Молец един ден най-вероятно ще свирят на най-голямата арена на България. Предсказание, предсказание…”

Билети за спектаклите от 2024 са вече в продажба в мрежата на bilet.bg и Eventim.bg, както и във всички бензиностанции OMV в страната.

Подробности и последни новини за групата и турнето може да следите в официалната Фейсбук страница или Инстаграм профила на „Молец“.

Ключови думи: