На живо

7

Myke Towers издава нов сингъл

Парчето „ULALA“ е в сътрудничество с Daddy Yankee

Публикувано на 28 Ноември 2022
Myke Towers издава нов сингъл
Снимка: WMG

Myke Towers издава нов сингъл.

Четирикратно номинираният за награда Latin GRAMMY пуерторикански изпълнител обедини усилия с Daddy Yankee за парчето „ULALA“.

Песента, придружена от колоритно и експлозивно видео, режисирано от Mike Ho, включва заразителен регетон с нотки на денсхол и демонстрира уникалния талант на Myke да пише текстове.

Сингълът „ULALA“ и официалното видео към него са вече налични за стриймване във всички дигитални платформи.

Това е третата колаборация на двамата пуерториканци и е най-експлозивната им досега. В “ULALA” Myke демонстрира своята майсторска гъвкавост като артист и изпълнител на фона на хипнотизираща и заразителна мелодия, правейки видимо отклонение от някои от по-суровите си, тежки трап хитове. Парчето, което излиза у нас благодарение на Орфей Мюзик – изключителен лицензиант на Warner Music за България, е написано от Myke Towers и Daddy Yankee и е продуцирано от Play-n-Skillz. Записано е главно в Сан Хуан, Пуерто Рико, а видеоклипът е заснет на плажовете на Маями Бийч. „ULALA“ – световноизвестен и универсален израз, обещава да бъде предстоящ глобален хит, който ще завладее нова публика и дансингите в цял свят.

Снимка: WMG

„ULALA“ беше уникално изживяване, защото това е първата песен, която е мое издание и в която с Daddy Yankee си сътрудничим, а също е и първата ми съвместна работа с Play-n-Skillz. Намерението беше да се създаде глобална песен и никой не е по-добър от великия Daddy Yankee в постигането на такава цел", казва Myke Towers.

„По време на записването на „Legendaddy“ се роди концепцията за песента „ULALA“. Добавях финални щрихи в студиото, трябваше да предам албума и Play-N-Skillz ми даде идеята да направя парчето с Myke Towers. Там се роди тази песен и Myke я запази за своя албум. Той свърши страхотна работа!", отбелязва Daddy Yankee.

“ULALA” е наличен тук

Ключови думи: