На живо

7

Музикълът „Книгата на мечтите“ с премиера на 14 ноември

Тази есен вълшебните празнични дни със семейството идват повече от месец преди Коледа

Публикувано на 02 Ноември 2023
Музикълът „Книгата на мечтите“ с премиера на 14 ноември
Снимка: Книгата на мечтите Facebook

Тази есен вълшебните празнични дни със семейството идват повече месец преди Коледа.

Първият семеен български авторски мюзикъл „Книгата на мечтите“ прави своята бляскава премиера в Зала 1 на НДК на 14 ноември.

Приказният музикален спектакъл разказва вълнуващата история на млад мечтател, който открива в любовта силата да се справи с всички предизвикателства по пътя си.

„Книгата на мечтите“ е завладяваща сценична продукция с оригинална идея и музика и многоброен актьорски и танцов състав в духа на класическите холивудски мюзикъли, която ще омагьоса публиката от всички възрастни. Цирк, песен, танц, акробатика и театър се преплитат в една увлекателна история.

Режисьор: West Hyler (Авеню Q, Sponge Bob – мюзикълът, Шрек - мюзикълът).

В главните роли: Давид Крумов (драматичен театър Търговище), Камен Асенов, (Столичен куклен театър), Калина Асенова (гост-артист на Столичен куклен театър), Константин Икономов (Сатиричен театър „Алеко Константинов)“, Павлета Семова (гост-артист на Столичен куклен театър). 

Събитието е подходящо за семейна публика. Препоръчителна възраст за деца: над 5 години. Спектакълът е копродукция между Fest Team и Dance Station Bulgaria. Проектът се осъществява с подкрепата на Столична община.

Ключови думи:
@