На живо

7

Мрежата на „Мадам Уеб“ оплита кината на Свети Валентин

Публикувано на 14 Февруари 2024
Мрежата на „Мадам Уеб“ оплита кината на Свети Валентин
Снимка: Форум филм

Дългоочакваният филм дебютира със специална предварителна премиера в Деня на влюбените, последвана от официалната му такава на 16 февруари.

Ново видео зад кадър ни запознава не с кого да е, а със самия злодей – Езекил Симс, изигран от талантливия Тахар Рахим (Миналото, Пророк, Наполеон). Надникваме в психиката на един наистина забележителен персонаж. Антагонистът Симс е майстор-манипулатор, който притежава мрачен и коварен чар. С ловкия си интелект и арсенал от свръхестествени способности жаждата му за контрол не познава граници и го превръща в герой, който не се забравя лесно. Подгответе се да бъдете заслепени от заплетения сюжет, наелектризиращ екшън и въздействащите образи, които се обединяват в едно незабравимо киноизживяване.

Мадам Уеб ни представя Касандра Уеб (в ролята влиза звездата Дакота Джонсън, позната от хитовете Петдесет нюанса сиво, Суспирия, Изгубената дъщеря) – парамедик в Ню Йорк, която след близка среща със смъртта се сдобива с ясновидски способности. Принудена да се изправи срещу мрачни тайни от своето минало, Уеб влиза в контакт с три млади жени, които са свързани по между си и които са предопределени за велики дела в бъдещето... Но само ако успеят да преживеят смъртоносното настояще.

Режисьор на Мадам Уеб е С. Дж. Кларксън (Jessica Jones, Vinyl, Anatomy of a Scandal) по сценарий на Мат Сазама, Бъргк Шарплес, Клеър Паркър и С. Дж. Кларксън. Продуцент е Лоренцо Ди Бонавентура, а в ролите са Дакота Джонсън, Сидни Суини, Селест О’Конър, Изабела Мърсед, Тахар Рахим, Майк Епс, Ема Робъртс, Адам Скот и др.

Ключови думи: