На живо

7

Даваме пълна газ с "Моторджии" от 21 юни в кината

Вдъхновен от забележителната книга на фотожурналиста Дани Лайън от 1968 г., "Моторджии" е интимен и безкомпромисен поглед към възхода и падението на известните американски мотоциклетни клубове, които живеят над закона

Публикувано на 17 Юни 2024
Даваме пълна газ с
Снимка: Форум Филм България

Палете двигателите и се дръжте здраво, защото от 21 юни "Моторджии" влизат с бясна скорост в кината!

Криминалната драма задълбочено разкрива психологията на аутсайдерските групи, като същевременно ни представя един по-нестандартен любовен триъгълник.

Вдъхновен от забележителната книга на фотожурналиста Дани Лайън от 1968 г., "Моторджии" е интимен и безкомпромисен поглед към възхода и падението на известните американски мотоциклетни клубове, които живеят над закона.

Филмът проследява историята на измислената банда „Вандалите“ през погледа на основателите ѝ и успява да улови по несравним начин това бунтарско време в Америка.

Снимка: Форум Филм България

Запознаваме се със своенравната Кати (Джоди Комър), която случайно среща Бени (Остин Бътлър), най-новия член на мотоклуба от Средния запад, и между двамата пламва силна искра. Начело на „Вандалите“ е загадъчният Джони (Том Харди). Подобно на страната, в която живее, клубът му също еволюира, превръщайки се от място за сбирки на местните аутсайдери в опасен подземен свят на насилие, което принуждава Бени да избира между Кати и лоялността си към моторджиите.

Даваме пълна газ с "Моторджии" от 21 юни.

Ключови думи: