На живо

7

МОЛЕЦ тръгват на турне

Началото ще бъде поставено в „Античен театър“ Пловдив на 15 август

Публикувано на 18 Март 2024
МОЛЕЦ тръгват на турне
Снимка: keycom

МОЛЕЦ и лейбълът ДРУГО ще представят през 2024 най-амбициозния спектакъл на групата досега в зала „Арена София”.

Началото на тазгодишното турне ще бъде поставено в „Античен театър“ Пловдив на 15 август, ще продължи на 13 септември в „Летен театър“ Варна, а грандиозният финал ще настъпи в зала „Арена София“ на 21 ноември.

С бурния успех от 4 спечелени награди за българска музика и последното турне през 2023 г., което събра над 20 000 души и беше разпродадено седмици преди събитията, Крис и Юли (МОЛЕЦ) са подготвили ново, неочаквано пътешествие.

Снимка: keycom

Всеки, независимо от предхождащия му път, възраст или светоусещане, ще търси и намира себе си в творчеството на МОЛЕЦ. 2024 ще разкрие изцяло нов звук. Турнето ще представи три нови музикални вселени, които ще вникнат по-надълбоко от всякога, а живите инструменти, хореографията и декорите ще ни съпътстват и превеждат през всяка една от тях.

Снимка: keycom

„Колко бяхме притеснени, когато пускахме първия ни трак „Мед“ началото на 2021г. Помня, че един от коментарите под песента беше „Кога ще пълните Арената?“ Ето, че 3 години по-късно вече има и дата“, каза Юли от МОЛЕЦ.

Снимка: keycom

"Все още опитвам да осмисля нещата, които ни предстоят. Всяка година го казвам и всяка следваща е в пъти по-голяма и трудна за осъзнаване. Надявам се да не спра да го повтарям! Благодарен съм, че имаме тази възможност. Това, което сме замислили за тази година, е най-смелият ни опит, най-искреният и най-молецкият към днешна дата!“, допълва Крис.  

Снимка: keycom

Билети за спектаклите от 2024 са вече в продажба в мрежата на bilet.bg и Eventim, както и във всички бензиностанции OMV в страната.

Ключови думи: